2777
2789
عنوان

خریدار تشک ضد رفلاكس نوزاد

111 بازدید | 8 پست

تشک ضد رفلاكس نوزاد جنس خوب اگر دارید و هنوز تمییز و مرتبه. با قیمت توافقی خریدارم. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
من سطح شیبدار دارن مخصوص رفلاکسه. سفارشی برام ساختن

چیه؟ چوبه؟ برای تخت هست؟ 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره چوبه. هم روی تخت استفاده میشه هم رو زمین . فقط روش کافیه یه تشک معمولی بندازی 

سلام عزيزم.ميشه منو راهنمايي كنيد براي سطح شيبدار،من هم اتفاقا ميخوام بدم برام بسازن.ميشه لطفا يه عكس ازش بذاريد؟خيلي ممنون ميشم عزيزم

سلام عزيزم.ميشه منو راهنمايي كنيد براي سطح شيبدار،من هم اتفاقا ميخوام بدم برام بسازن.ميشه لطفا يه عك ...

سطح شیب دار زاویه اش ۲۰ درجه هست. دو یا سه ماه روش بخابه رفلاکسش کاملا خوب میشه.

گل همیشه بهارم.
سلام عزيزم.ميشه منو راهنمايي كنيد براي سطح شيبدار،من هم اتفاقا ميخوام بدم برام بسازن.ميشه لطفا يه عك ...

بازم اگه سوال داشتی بپرس. فقط کافیه روش تشک و بالشتو بندازی دورش هم بالشت بچینی با خیال راحت بچت روش میخابه

گل همیشه بهارم.