2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هورمون پروژسترونه

هم پریود رو منظم میکنه هم درصورت بارداری جلوگیری میکنه از سقط

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

منم هر دو رو بهم داده برا دو دوره روزی یکی تا ده روز..استفاده کردم بردار نشدم ولی..نمدونم حالا که دارو هام تموم شد چیکار کنم دوباره برم دکتر؟!

فک کنم لتروزول برا پری دوفاستون برا بارداری 

ولی منم مطمئن نیستم هرکی میدونه منم روشن کنه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

منم اول که دکترم داد استرس داشتم که مصرف کنم یا نه

فکر میکردم چون تنظیم کننده اس جلوگیری میکنه از بارداری، اما بعد فهمیدم اشتباه بود فکرم

بدون استرس مصرف کن

هورمون پروژسترونه هم پریود رو منظم میکنه هم درصورت بارداری جلوگیری میکنه از سقط

اها اخه من الان دارم میخورم باعث پریودی نشه یه دف یاسقط یا جلوگیری بارداری

منم هر دو رو بهم داده برا دو دوره روزی یکی تا ده روز..استفاده کردم بردار نشدم ولی..نمدونم حالا که دا ...

لتروزول برای این مصرف میشه که به جای یک تخمک چند تخمک آزاد کنی اون ماه و احتمال باردار شدن رو بالا می بره

دوفاستون هم هورمون پروژسترونه که هم برای باردار شدن خوبه هم بعد از بارداری