2777
2789
دوفاستون برا دوروره نوشت ک خوردم ماه پیش این ماهم خوردم امشب اخرین دونه قرص باید بخورم ۲۲سیکلمه لترو ...

روز۱۴بایدمیرفتی سونواونجاسایزفولی روبهت میگن بعدآمپول تزریق میکنی ومیری تواقدام

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
یکبار یکی ازاقوام فوت شدچندروزدرگیرختم شدیم باردوم قمردرعقرب شد بارسوم رفتیم نسافرت بارچهارم خورد ...

من ۵ ساله منتظرم

هر وقت دارو مصرف کردم و اون ماه برام مهم بود واسه تخمک گداری و اقدام یه اتفاقی افتاد که اون چند روز اقدام نداشته باشم

یا سرماخوردگی خودم یا همسرم یا  مسافرت اجباری یا ....

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکبار یکی ازاقوام فوت شدچندروزدرگیرختم شدیم باردوم قمردرعقرب شد بارسوم رفتیم نسافرت بارچهارم خورد ...

😒😒😒😒😒😒😒😒😂ای بابا

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
من ۵ ساله منتظرم هر وقت دارو مصرف کردم و اون ماه برام مهم بود واسه تخمک گداری و اقدام یه اتفاقی افت ...

پس توازمن بدشانس تری😂😂

دکتره بهم گفت درعجبم چراچهارماهه باردارنمیشی همه روبراش گفتم کلی خندید

اما من دکترم حرفی از امپول نزد و نگفت بزن 

خب اکثرا همون لتروزول یا کلومیفن براشون جواب میده و رشد فولیکولا به طور طبیعی نرماله

اما من از نظر تعداد خیلی فولی دارم ولی برای سایز امپول باید بزنم تا خوب رشد کنه

😒😒😒😒😒😒😒😒😂ای بابا

وقتی مسافرت بودیم باورت نمیشه کل شهرروزیروروکردیم نه هتل نه سوییت گیرمون نیومد😂😂😄

روز۱۴بایدمیرفتی سونواونجاسایزفولی روبهت میگن بعدآمپول تزریق میکنی ومیری تواقدام

باید دکتر تجویز کنه؟به من که نگف فقط همین داروهارو داد و تمام الان که قرصا تموم شده موندم چه کنم!برم دکتر دوباره؟

پس توازمن بدشانس تری😂😂 دکتره بهم گفت درعجبم چراچهارماهه باردارنمیشی همه روبراش گفتم کلی خندید

من باید کتاب چند جلدی بنویسم از اتفاقات یهویی روز تخمک گذاری😒

با توضیح عمق فاجعه مشخص نمیشه😡

باید دکتر تجویز کنه؟به من که نگف فقط همین داروهارو داد و تمام الان که قرصا تموم شده موندم چه کنم!برم ...

صبرکن پریودبشی که ان شالله نشی

باید دکتر تجویز کنه؟به من که نگف فقط همین داروهارو داد و تمام الان که قرصا تموم شده موندم چه کنم!برم ...

عزیزم اگه سونو دادی حتما دکتر دیده فولی هات خوبه نیاز نبوده تجویز کنی

روز ۱۴ دوره تقریبا فولی باید ۲۰ یا بالاتر باشه

نگران نباش و حتما دکتر برو ماه بعد

من ۵ ساله منتظرم هر وقت دارو مصرف کردم و اون ماه برام مهم بود واسه تخمک گداری و اقدام یه اتفاقی افت ...

ای خواهر اینطور که شما پیش میری که نمیشه😒😒

تو هر شرایطی بودین بسم الله کنید برید تو‌کارش فرصت غنیمت بدونید بعدا درست درمونشو جبران کنید😂😂😂🙊

من باید کتاب چند جلدی بنویسم از اتفاقات یهویی روز تخمک گذاری😒 با توضیح عمق فاجعه مشخص نمیشه😡

یکبارهم دوتافولیکول۲۰داشتم دکی گفت الان امپول بزن وامشب فوری اقدام کن صدرصدباردارمیشی احتمال زیادهم دوقلومنم ازذوق داشتم میمردم امپولاروزدم واومدم بیرون گوشی زنگ زدشوهرم بودگفت ازطرف اداره الان عازم ماموریت شدم خدافظ😠😠😠😠