2777
2789
عنوان

نذر اسم بچه

2992 بازدید | 81 پست

سلام دوستان. من ماه هفت دوشب بیمارستان بستری شدم همونجا نذر کردم اگه بچم سالم بدنیا بیاد اسمش رو‌بذارم علی. الانم راضی ام اما دلم اسم امروزی هم میخواد. میگم بذاریم علیسان شوهرم میگه نه.  امیر علی هم میشه اما داریم چندتا تو فامیل. 

ارمیا هم از القاب حضرت علی هست

حالا موندم اصلا چه کنم، میگن اگه صیغه نذر نخونده باشم قبول نیست. 

میشه راهنمایی کنین

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارمیا که دخترونه هستش نیست؟🤔

اشکال نداره علیسان بگذاری علی داره دیگه 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

علی خیلی قشنگه🤗🤗🤗نالا که نذر هم کردی بزاری بهتره 

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

منم مثل شما ...12 روز بیمارستان بستری شدم و بعدش بچه ام زود بدنیا اومد 1 ماه تو ان آی سیو بود...اسمشو وقتی 5 ماهه باردار بودم انتخاب کرده بودم یه اسم امروزی ولی اونجا نذرکردم و اسمشو گذاشتم محمد مهدی والانم خیلی خیلی راضیمممممم....

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

علی خیلی قشنگتر از علیسانه 

خودتو گول نزن با ارمیا و کشک خخخ

باید نذرتو ادا کنی همین که از سرت گذشته و نیتش رو داشتی کافیه صیغه دیگه چه صیغه ایه 

خدای نکرده پشیمونی بار میاد 

حتما بزار علی که گفتی حتی محمدم نمیشه بزاری 

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍

منم قبل غربال گری دومم خواب دیدم میگن اسم بچتو باید بزاری فاطمه منم زیاد به خوابم محل ندادم تا چشمتون روز بد نبینه احتمال سندروم دان تو ازمایشم دادن

منم قبل برم امینوسنتز نذر کردم اسمشو فاطمه صدا کنم 

از قبل من و شوهرم توافق کرده بودیم دختر باشه اون انتخاب کنه پسر باشه من حالا شوهرم تو شناسنامه میخواد بزاره السا

ولی قراره خودم و همه بهش تا عمر داره بگیم فاطمه

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
منم قبل غربال گری دومم خواب دیدم میگن اسم بچتو باید بزاری فاطمه منم زیاد به خوابم محل ندادم تا چشمتو ...

نه دیگه شناسنامش مهمتره برا مدرسه و کلی جای دیگه، باید بزارید فاطمه بعدم دو اسمه از نظر روانشناسی خیلی بده

خدایا مواظب گلهای زندگیم باش 👫 رهام و نهال😍😍