2777
2789
عنوان

نذر اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 3065 بازدید | 81 پست

سر این اسمش مکافات کشیدم منم مثل شما دلم بود قبلی رو بذارم وقتی پسرم تو ان آی سیو بود و قرار بود بهم تحویلش بدن منم بی توجه به نذرم و اینکه خیلی دل دل کردم و به همسرم گفتم همون اسم قبلیشو میذارم و روزی که قرار بود بره ثبت احوال ،ازخواب بلندشدم نذاشتم بره دلشوره گرفته بودم وقتی رفتم بیمارستان دیدم دوباره حال بچه ام بد شده و خیلی از خودم بدم اومد ...فرداش رفت و شناسنامه اشو گرفت و بچه ام بهتر شد ...الان خیلی از اسمش راضیم خوب شد ایم قبلیشو نزاشتم

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه حرفی بگم رک حالا که مشکلت برطرف شد پشیمون شدی؟ من سر پسر اولم قرار بود اسمشو بذارم الیاسا که خیلی ناب و امروزی.و اسم یه پیامبر بذارم که زد تو سرش موقه بارداری تشخیص کیست دادن همون موقع نذر کردم اسمشو بذارم حسین چون مصادف بود با اربعین خدا رحم کرد خوب شد گذاشتم محمدحسین صداش هم میکنم الان که یه سال و نیمشه تا حالا ذره ای پشیمون نشدم

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
ارمیا از کی تا حالا شده لقب حضرت علی؟

میگن تو‌یکی از دین های دیگه فکر کنم امام علی رو‌ ارمیا صدا میکردن

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

علی خیلی قشنگتر از علیسانه  خودتو گول نزن با ارمیا و کشک خخخ باید نذرتو ادا کنی همین که از سر ...

صیغه دیگه چ صیغه ایه؟ تیفونه ی این حرفت شدم😍😅❤️

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله
یه حرفی بگم رک حالا که مشکلت برطرف شد پشیمون شدی؟ من سر پسر اولم قرار بود اسمشو بذارم الیاسا که خیلی ...

عهههههههههههههه

منم ميخوام اگه خدا بهم پسر داد بذارم محمد حسين 😋 نذر كردم اسماي قرآني بذارم رو بچه هام 😊

با فكـرت رو لبٰــام يِ لَبخَنــ☺️ــد ميـاد ...  ❣️
ارمیا از کی تا حالا شده لقب حضرت علی؟

از خودشون در میارن دیگه من شنیدم اسم یه قدیس بوده

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹