ازنظرشمازهرا ع یک انسانه که صرفا پاکدامنه ولی از نظر قران وروایات حضرت پیغمبر وایمه وحضرت زهرا یک الگوی رفتاری است که هرکی میگه من اعتقاد به خدا دارم باید خودش رو با انها هماهنگ کنه الگو برداری کنه
درضمن حس میکنم اصلن مطالعات دینی نداری قران نمیخونی؟؟؟؟
یه سری به ایات عذاب خدا در قران بزن متوجه میشی خداهمین قدر که مهربان وبخشنده است هنین قدر قهار است ایه قران داریم هنگامی که انها رو دراتش جهنم میسوزانیم ودائم پوست بدنشان را میرویانیم تا عذاب بکشند این ایه هارو عمه من نگفته ها همون خدای مهربان فرمودن البته پایان ایه میگه این اتش غضب خدا ظلم نیست بلکه به خاطر اعمال کثیف خودتونه
اونهایی که میخان خیال خودشونو راحت کنن وراحت گناه کنن ترجیح میدن فقط یه روی سکه روببینن فقط مهربانی خدا رو اما زهی خیال باطل هرعملی به انسان برمیگرده حتی اگر خدا ببخشه اینقدر پشیمان میشه که ارزوی مرگ میکنه
اما احکام خدا حدودی داره اگه خدا میگفت فقط چندتا تار مواشکال نداره باز شماها گیر میدادین خوب چندتا تار با کل چه فرقی داره خدا گفته حتی یکتار رو اگه نامحرم ببینه گنااااااااههههه وتمام بحثی نیست واگه ما بنده باشیم فقط میگیم چشم بهانهجویی نمیکنیم
درضمن شاید به زعم امثال شما چندتار موست که نه بالاتر کم کم ارایش کم کم مانتوهای تنگ کم کم روسریها کوتاه و.. و... بی عفتیها وبعد بگو وبخندها با نامحرم و.... و.... وقتی حدودو کنار گذاشتی یواش یواش خیلی از مسائل کنار میره
واسه همین قران میگه خطوات شیطان ینی گامهای شیطان نمیگه گام شیطان چون شیطان دست بردارنیست اروم اروم غرق گناه میکنه طرف رو
شاید از نظر شما یه چندتا تار مو باشه ویه کم ارایش چه بسا پسر مجردی همین چندتا تار رودید و...بهگناه افتاد چه بسا مردی چندتا موی شمارو دید واز همسر خودش سرد شد و...و... وشاید با همین مو وارایش شما زندگیی ویرانه شد من نمیخام اون مرد روتوجیه کنم اونم صد درصد گنهکاره اما اون خانم هم توی گناهش شریکه
چرا این روزها اینقدر خیانت زیاد شده تقصیر کیه
تو فک کن اگه همه محجبه بودن عفت وحیا داشتن دیگه این همه بی بندباری بود این همه طلاق و...و... چه بسا گناهی انجام بدیم وعواقبش چندین نسل ادامه داشته باشه
البته میدونم شاید درشما تاثیری نداشته باشه اینارو گفتم واسه بقیه به خصوص استاتر که فریب این خزعلیات رونخورند