2777
2789
جلباب میتونسته یه پیراهن بلند یا چارقد بلند باشه که زنا سر و سینه رو باهاش میپوشوندن،معنی قطعی اون چ ...

ممنون عزیزم

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

پس تعجب آوره که چطور شما متوجه نشدید

شما تو کامنت بعدی تغییر موضع دادی عزیزم

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تو کامنت بعدی تغییر موضع دادی عزیزم

یا خدا

من دقیقاااا منظورم همونی بود که تو کامنت دوم توضیح دادم حالا یا من اولش بد توضیح دادم یا شما بد متوجه شدی ازین 2 حالت خارج نیست

در هر صورت موفق باشی عزیزم

برتری نسبت به دیگران افتخار نیست ، بلکه برتری نسبت به گذشته خود افتخار است
یا خدا من دقیقاااا منظورم همونی بود که تو کامنت دوم توضیح دادم حالا یا من اولش بد توضیح دادم یا شما ...

باشه عزیزم،اگر واقعا منظورتون کامنت دوم بود قانع شدم گلم👍✋

عزیزمممم شما بدتر داری ادم رو زده میکنی از دین .  به شخصه من اعتقادی ندارم به اینا . فقط خدا ک ...

ادم نباید اینقدر تو اعتقاداتش سست باشه که اگه حرفی از دین زده شد که به زعمش خوش نیومد از دین زده بشه ثانیا مهم شما نیستی میخایی اعتقاد داشته باش میخایی نداشته باش مهم اصله دینه که اگه هزاران نفر مثله شما بخشی از دینو که با نفسشون در تضاد قبول نداشته باشن دین تغییر نخواهد کرد

ثالثا تو چرا خودت را با اروپایی ها مقایسه میکنی لا یکلف الا نفسها هرکی به اندازه وسعش تکلیف خدا ازش میخاد اونی که مسیحیه به اندازه عمل به دستورات دینش خدا ازش تکلیف میخاد 

مثال از کلاس اولی یه انتظارمعلم داره از دانشجوی دکترها یه انتظار دیگه 

اگه دانشجوهه بره عینه کلاس اولیه که نمرش ۲۰شده برگشو تحویل بده میزنن تو دهنش که چرا تو خودتو با کلاس اولیه مقایسه میکنی

روایت داریم میزان اعمال ما مسلمانه علی است نه اروپاییه یا هردینه دیگه

رابعاماچیکارداریم ببینیم خدا با دیگران چه میکنه الله اعلم تو تکلیفه خودتو انجام بده

روایت داریم انقدر از گناه دوری کن که حتی از کوچکترین گناه هم بترسی مبادا با همون گناه معذب بشی

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
نه ادعایی ندارم خدای من پروردگارمه من به خدا جواب میدم نه حضرت زهرا حضرت زهرا یک انسانه پاکدامنه ب ...

ازنظرشمازهرا ع یک انسانه که صرفا پاکدامنه ولی از نظر قران وروایات حضرت پیغمبر وایمه وحضرت زهرا یک الگوی رفتاری است که هرکی میگه من اعتقاد به خدا دارم باید خودش رو با انها هماهنگ کنه الگو برداری کنه

درضمن حس میکنم اصلن مطالعات دینی نداری قران نمیخونی؟؟؟؟

یه سری به ایات عذاب خدا در قران بزن متوجه میشی خداهمین قدر که مهربان وبخشنده است هنین قدر قهار است ایه قران داریم هنگامی که انها رو دراتش جهنم میسوزانیم ودائم پوست بدنشان را میرویانیم تا عذاب بکشند این ایه هارو عمه من نگفته ها همون خدای مهربان فرمودن البته پایان ایه میگه این اتش غضب خدا ظلم نیست بلکه به خاطر اعمال کثیف خودتونه

اونهایی که میخان خیال خودشونو راحت کنن وراحت گناه کنن ترجیح میدن فقط یه روی سکه روببینن فقط مهربانی خدا رو اما زهی خیال باطل هرعملی به انسان برمیگرده حتی اگر خدا ببخشه اینقدر پشیمان میشه که ارزوی مرگ میکنه

اما احکام خدا حدودی داره اگه خدا میگفت فقط چندتا تار مواشکال نداره باز شماها گیر میدادین خوب چندتا تار با کل چه فرقی داره خدا گفته حتی یکتار رو اگه نامحرم ببینه گنااااااااههههه وتمام بحثی نیست واگه ما بنده باشیم فقط میگیم چشم بهانهجویی نمیکنیم

درضمن شاید به زعم امثال شما چندتار موست که نه بالاتر کم کم ارایش کم کم مانتوهای تنگ کم کم  روسریها کوتاه و..  و... بی عفتیها وبعد بگو وبخندها با نامحرم و.... و.... وقتی حدودو کنار گذاشتی یواش یواش خیلی از مسائل کنار میره 

واسه همین قران میگه خطوات شیطان ینی گامهای شیطان نمیگه گام شیطان چون شیطان دست بردارنیست اروم اروم غرق گناه میکنه طرف رو 

شاید از نظر شما یه چندتا تار مو باشه ویه کم ارایش چه بسا پسر مجردی همین چندتا تار رودید و...بهگناه افتاد چه بسا مردی چندتا موی شمارو دید واز همسر خودش سرد شد و...و... وشاید با همین مو وارایش شما زندگیی ویرانه شد من نمیخام اون مرد روتوجیه کنم اونم صد درصد گنهکاره اما اون خانم هم توی گناهش شریکه

چرا این روزها اینقدر خیانت زیاد شده تقصیر کیه

تو فک کن اگه همه محجبه بودن عفت وحیا داشتن دیگه این همه بی بندباری بود این همه طلاق و...و... چه بسا گناهی انجام بدیم وعواقبش چندین نسل ادامه داشته باشه

البته میدونم شاید درشما تاثیری نداشته باشه اینارو گفتم واسه بقیه به خصوص استاتر که فریب این خزعلیات رونخورند

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری