2777
2789
اما خیلی به این کار علاقه دارم 

عزیزم ادم شایدبه خیلی چیزها علاقه داره ولی باید سلیقه وعلائقشو باذحرام وحلال خداذهماهنگدکنه وگرنه ضرر میکنه

شما ببین مثلنذکسی مشروب مصرفذمیکنه خدابهش میگه باید بذاریذکنار چون طبق قوانین خدا حرامه واون فرد بگه اخهذخیلیذعلاقه دارم

اینذکه دلیل نمیشه 

اصلن معنی عبادت همینه یعنی خودت رو با علایقدخالقت هماهنگ کن نه با علایق دلت کهذهمون نفسانیته

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
اصل دین چیز دیگه هست ولی یسری درگیر فرعیات میشن چادر بهتره یا مانتو یا کلا بی حجابی دیگه بحث ک ...

دین شناسید شما؟؟؟؟؟حضرت زهرا دین شناسه یا شما؟؟؟؟؟؟

وقتی پرسیدن پیامبر بهترین زنذکیستذجواب دادن

زنی که نه مردی اورا ببیند نه اورا مردی نامحرم

جواب حضرت زهرا روچی میدی میگی من بهتر از تو میفهمم؟؟؟؟؟؟

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم دوستان یهو نرفتن تو تاپیک شخصیه کسی امر بمعروف کنن...عنوان تاپیکو بخونید لطفاااا...استارتر کیا ...

شما اصلا منظور منو نفهمیدی عزیزم

مگه اینجا کسی امر به معروف کرد اصلا؟

منظور من تو سطح جامعه بود

همینا که فیلمش در میاد هر روز چادری ها به کم حجاب ها به اسم امر به معروف گیر میدن

و خیلی موارد دیگه که شخصا شاهد بودم

وگر نه تو این تاپیک همه قشنگ صحبت کردند

این یه دردو دلی بود که با چادری ها بکنم و بگم به حرمت چادرشون حواسشون باشه دل نشکنن چون مسئولیتشون سنگین تره از کسی که چادر نداره

برتری نسبت به دیگران افتخار نیست ، بلکه برتری نسبت به گذشته خود افتخار است
اصل دین چیز دیگه هست ولی یسری درگیر فرعیات میشن چادر بهتره یا مانتو یا کلا بی حجابی دیگه بحث ک ...

میدونی چرا بحث کردن واسه شما در این مورد بیذفایده است میدونی این اصل رو چرا فرع میبینی چون به زعم وهواهای نفسانی شما خوش نمیاد

شیطانه گلم که فریفت که حجابو فرعیات وچیز مسخره جلوه بده 

هرچند دشمنان اتفاقا میدونن چقدر همین حجاب مهمه که فقط دارن رویه این موضوع کار میکنن که با بیخجابی ونمابش گذاشتن وجلوه گری بنیان خانواده هارو سستذکن

یه سری بهذتایپیک خیانت بزن

یه سری به تایپیک طلاق بزن متوجه میشی حجاب اصله نه فرع

توهین به کسی نمیکنم لطفا توهینم نکنین  من چادر دوست داشتم یکماه گذاشتم دیدم اصلا ادمش نیستم . ...

عزیزمدحتما معنیه چادر رو درک نکرده بودی چادر رو به عنوان تیپ خاصی خاستی بچشی منظور ما از چادر یعنی پاگذاشانروی راحتی ها وعلایق شخصی وهماهنگ شدن بانظر خالق جهان 

عشق است ببین چه ها میکند

شمایی ک میگی چه کسی گفته حضرت فاطمه چادر داشته یا اصلا اون موقع اسم پادر هم نبوده و بعدا ب وجود اومد ...

جلباب میتونسته یه پیراهن بلند یا چارقد بلند باشه که زنا سر و سینه رو باهاش میپوشوندن،معنی قطعی اون چادر نیست،

خیلی قاطعانه نمی‌توان گفت كه در آیات فوق خصوصاً «آیه‌ 59، سوری احزاب» اسمی از چادر برده نشده است چون یك احتمال این است كه «جلباب» به معنای چادر و شبیه آن باشد

«یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُل لِّأَزْوَاجِكَ وَبَنَاتِكَ وَنِسَاء الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِن جَلَابِیبِهِنَّ ذَلِكَ أَدْنَى أَن یُعْرَفْنَ فَلَا یُؤْذَیْنَ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَّحِیمًا»

در این آیه آمده است ای پیامبر! به همسران و دخترانت و زنان مؤمنان بگو: جلباب‌ها، روسری‌های بلند، یا چیزی شبیه چادر (خود را بر بدن خویش فرو افكنند این كار برای آن كه شناخته نشوند و مورد آزار قرار نگیرند بهتر است.

خیلی قاطعانه نمی‌توان گفت كه در آیات فوق خصوصاً «آیه‌ 59، سوری احزاب» اسمی از چادر برده نشده است چون یك احتمال این است كه «جلباب» به معنای چادر و شبیه آن باشد

چنان كه «شهید مطهری (ره)» از دو نفر از لغویون چنین نقل می‌كند :

1ـ جلباب عبارت است از پیراهن و یك جامه‌ی گشاد و کوچک‌تر از ملحفه و یا خود ملحفه (چادر مانند) كه زن به وسیله آن تمام جامه‌های خویش را می‌پوشد یا روسری بزرگ .

2ـ جلباب جامه‌ای است كه چارقد بزرگ‌تر و از عبا کوچک‌تر كه زن به وسیله آن سر و سینه‌ خود را می‌پوشاند.

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

استاتر لحظه ایی تردید نکن ایه قران داریم که خدا میفرماید بعضی معامله میکنند دنیارومیخرند واخرت رومیفروشند ودر پایان ایه میگه چه بد معامله کردن همش زیانه

اونهایی گه بیحجابند اسایش راحتی هوای نفس جلوه گری واسه محبوب شدن نزد خلق و....و....رو انتخاب کردن درعوض اخرت رو از دست دادن ولی صدای فریادحسرتشان روز قیامت بلند است شک نکن خودتم خواب دیدی

مثله بچه کودنی که طلا وشکلات رو جلوش میگیرن ومیگن یکیو انتخاب کن بچه بی عقل الان رو میبینه زمان حال شکمشو میبینه به فکر فرداش نیست شکلات رو انتخاب میکنه نفس فقط هوای نفس است وبس

امایه ایه دیگه داریم کسانی که زندگی دنیارو فروختن واخرت را خریدن اینها اجرشان با خداست

خدای بسیار قدرتمند وبزرگ جوری جبران میکنه که.....همه حسرت میخورن 

شکلات وطلا رو میذارن جلویه ادم عاقل طلا رو انتخاب میکنه چون فقط چشمش به حال نیست اینده نگر(جهان دیگر)اینده میاد بچهه کودن میبینه دست اینی که طلارو انتخاب کرده پر است از انواع غذاها شکلاتها نوشیدنیها و...و... میگه چی شد جوابذمیده ابله با اون طلاذمیشد کلی خوراکی تهیه کنی هزار بار بهتراز شکلات اونوقته که بچه از حسرت میخاد بمیره میگه کاش زمان برگرده عقب جبران کنم 

ایه قران ملایکه عذاب میزنن تو سرشون میگن فرصت تمام شد

عزیزم مواظب انتخابهامون باشیم چی میدیم چی بدست میاریم

لطفا اگر عابد نیستیم تاجر خوبی باشیم

استاتر نهایت هفتاد هشتاد اصلن صد سال عمرکنی اما تو واسه بینهایت افریده شدی این صد سلو بیخیال دلت شو ببین خالق خودت چیگفته بقیه رو ولش

مطمئن باش سود میکنی حتی توهمین دنیاشم وقتی با خدا هماهنگ باشی خودتم ارومی 

استاتر نهایت هفتاد هشتاد اصلن صد سال عمرکنی اما تو واسه بینهایت افریده شدی این صد سلو بیخیال دلت شو ...

دوستم واقعا حق با شماست ولی شما هم قبول داری این دنیا زرق و برقش زیاده......دوروبرم چادری خیلی خیلی کمه فامیلا ک اکثرشون مانتویی ان .....اما مثال های شما واقعا تحسین برانگیزه

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
دین شناسید شما؟؟؟؟؟حضرت زهرا دین شناسه یا شما؟؟؟؟؟؟ وقتی پرسیدن پیامبر بهترین زنذکیستذجواب دادن زن ...

نه ادعایی ندارم خدای من پروردگارمه

من به خدا جواب میدم نه حضرت زهرا حضرت زهرا یک انسانه

پاکدامنه برای من همین و بس

این حرفای چرت و پرت که عمر تو مخ ماها کردن و از. طریقش بهمون احساس گناه میدن که وای اگر موهات اومد بیرون میری جهنم یا فلان و بهمان یه عمر از خدا یه غول ساختن که اگر حجابتو رعایت نکنی یا فلان کنی سنگت میکنه😂

خدا با اون عظمتش برامون تبدیل کردن به یه موجودی که با گرزش وایساده تو تار موت پیدا بشه بکوبه فرق سرت 

این حرفا قدیمی شده نخ نماست دیندار واقعی باید. بره خدا رو بشناسه ببینه رسالتش چیه نه ذهنش محدود کنه به یه چادر و...... 

دین شناسید شما؟؟؟؟؟حضرت زهرا دین شناسه یا شما؟؟؟؟؟؟ وقتی پرسیدن پیامبر بهترین زنذکیستذجواب دادن زن ...

عزیزمممم شما بدتر داری ادم رو زده میکنی از دین . 

به شخصه من اعتقادی ندارم به اینا . فقط خدا که اونم خدای ما با اونی که تو ناف اروپا زندگی میکنه یکیه . اگه بنا باشه من با یه مو بیرون برم جهنم بیشتر جهان باید برن . 

دینم و که زوری به دنیا میایم میزنن قرار نیست که پوششمونم زوری باشه که متاسفانه هست ولی به مقدار

شما اصلا منظور منو نفهمیدی عزیزم مگه اینجا کسی امر به معروف کرد اصلا؟ منظور من تو سطح جامعه بود ه ...

کامنت شما بصراحت منظورتونو میرسونه عزیزم

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲