2777
2789
انشالله مورد عنایت ویژه چادریترین بانوان حبیبه خدا حضرت زهرا بشی وپوشش زهرایی رو انتخاب کنی

دلم میخاد فقط بشینم گریه کنم من لیاقت ندارم اگه شعور داشتم اون همه خواب دیدم باید ادم میشدم من بی لیاقتم

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
حس میکنم با مانتو یه جوریم  سنگینی نگاه ها  قبلنا همش خواب میدیدم چادر ی ام

انشالله تو انتخابتون ثابت قدم باشید 

برترین حجاب هست 

حتماباتحقیق بهش ایمان پیدا کن تا بااطمینان خاطر انتخابش کنی 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حس میکنم با مانتو یه جوریم  سنگینی نگاه ها  قبلنا همش خواب میدیدم چادر ی ام

اره دقیقااگه چادر ی باشی مزاحمتها خیلی خیلیذکم میشه به خصوص اگه مثله من رو زیاد بگیری مزاحمتها نگاهها صفر میشه صفر

اصلن قران هم همینو میگه که بیماردلان در شما طمع نکنن

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
کلا اعتقاد دو آتشه ندارم هر وقت مانتوی تنگ پوشیدم چادر سر کردم هروقت لباسم گشاد بود شده بود سر نکنم ...

اتفاقا من تو جمع چتد تا خانم چادری بودن نمیگم همه چادری ها خوبن اما اونایی ک من دیدم یه ارامش خاصی داشتن و خیلی مهربون بودن 

دلم میخاد فقط بشینم گریه کنم من لیاقت ندارم اگه شعور داشتم اون همه خواب دیدم باید ادم میشدم من بی لی ...

حتما توی شما چ+یزی هست که مدام تکرار میشه این خواب 

انشاالله زودتر به نتیجه برسی 

دلم میخاد فقط بشینم گریه کنم من لیاقت ندارم اگه شعور داشتم اون همه خواب دیدم باید ادم میشدم من بی لی ...

چه خوابی عزیزم؟اگه دوس داشتی تعریف کن

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

اتفاقا من تو جمع چتد تا خانم چادری بودن نمیگم همه چادری ها خوبن اما اونایی ک من دیدم یه ارامش خاصی د ...

آدم ها با هم فرق می کنند شما شانس ت آدم خوب به پستت خورده منم توی خونه جلوی برادر شوهرم چادر سر می کنم بیرون سر نمی کنم الان حدود دو ساله

اتفاقا من تو جمع چتد تا خانم چادری بودن نمیگم همه چادری ها خوبن اما اونایی ک من دیدم یه ارامش خاصی د ...

من دیروز پیاده روی بودم باچندتا خانوم بسیار مدروز یکیشون یک سوالی ازکسی من کردم سریع درمقابل من جبهه گرفت وخیلی تند برخورد کرد 

من جوابشون دادم باارامش اما وقتی ایشون رفتن همشون اذعان کردن چون شما چادری بودی اینطور گفتن 

همیشه این چادری ها نیستن که نامهربان وبداخلاق وتند هستن 

نسبی هست 

کلا اعتقاد دو آتشه ندارم هر وقت مانتوی تنگ پوشیدم چادر سر کردم هروقت لباسم گشاد بود شده بود سر نکنم ...

خوشگل خانم شما چادر رو با حضرت زهرا بشناس نه با چادریهایی که نقص اخلاقی دارن

واتفاقا من متانت بزرگواری سجیه اخلاقی روبیشتر توچادریهاش دیدم البته. قبول دارم بعضی چادریها فقط ظاهر رو اسلامیذکردن وباطنشون هنوز تا اسلام فرسنگها فاصله داره اما دلیل نمیشه همه رو با یهذچوب برونی

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
چه خوابی عزیزم،اگه دوس داشتی تعریف کن

مثلا یه بار خواب دیدم رفتم قم  حرم حضرت معصومه همه چادری بودن همه 

یا یدفعه خواب دیدم قیامت شده من انقدر از ناراحتی فریاد زدم ک چرا چادر نپوشیدم‌

یه بار هم خواب دیدم شهدای مدافع حرم تکبیر میگفتن و یه خانم دقیق یادم نیست حرف از چادر میزد

بچه ها من دیشب خواب بدی دیدم لطفا اگه امکانش هست برام ایه الرسی بخونید

خوندم عزیزم...گاهی اوقات خواب ی نشونست

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

مطمئن باش لیاقتشو داری فقط یه کم اراده خدا بنده هاشو خیلی دوست داره وحتماذکمکت میکنه مهربانی خدابینهایته بی نهایت.....😊😊😊

مثلا یه بار خواب دیدم رفتم قم  حرم حضرت معصومه همه چادری بودن همه  یا یدفعه خواب دیدم قیا ...

چه خوابهای 

امیدوارم شیطان نامید کنی بایک انتخاب درست