2777
2789

منم هستم دلم نميخاد باشم حس ميكنم الان دستو پا گيره سنم بره بالاتر بپوشم بهتره ١٨ سالمه

كاش ارزوي بزرگ شدنمو از خدا پس ميگرفتم چون هيچ چيز مثل بزرگ شدن نميتونه لبخنداي واقعيتو محو كنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2183190/هر-روز-همه-یک-صلوات-برای-یکی-از-خانومهایی-که-میخوان-مامان-بشن?page=1

دوستانیکه تاپیکهای من بودید....من  شکر خدا مامان شدم ...امیدتون به خدا باشه ...إن شاء الله روزی همتون بچه های خوشگل و سالم و صالح و عاقل
عزیز خوبه منم دلم میخاد چادری شم گفتم بپرسم ببینم بچه ها راضی هستن 

عالی عالیه همین که بدونی خالقت خدای مهربان راضیتره دلیل کافیه واسه پوشش چادر

بقیه رو سننه

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
عزیز خوبه منم دلم میخاد چادری شم گفتم بپرسم ببینم بچه ها راضی هستن 

اگه دوستش داری انجام بده وگرنه بعده یه مدت خسته میشی ولی وقتی ادم عاشق کاری باشه سختی هاشم قبول میکنه و دیگه به بهونه گرما و بچه و ... نمیزارتش کنار

شهدا شرمنده ایم 😢
چرادوست داری چادری بشی

حس میکنم با مانتو یه جوریم 

سنگینی نگاه ها 

قبلنا همش خواب میدیدم چادر ی ام 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
بچها ترو خدا برام دعا کنید

انشالله مورد عنایت ویژه چادریترین بانوان حبیبه خدا حضرت زهرا بشی وپوشش زهرایی رو انتخاب کنی

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
چرا الان نیستی

کلا اعتقاد دو آتشه ندارم هر وقت مانتوی تنگ پوشیدم چادر سر کردم هروقت لباسم گشاد بود شده بود سر نکنم اما نمی دونم چرا مردم فکر می کنند یا باید چادری باشی یا مانتویی از نظر من چادر یه پوشش عه نه یه ایدئولوژی

بچه دار که شدم چادر رو در آوردم چون برام سخت بود بغلش کنم بعدش هم دید مثبتی به خانم های چادری توی جامعه نیست از هرکی بدم میومد چادری بود چه مدیر مدرسه چه بچه های دانشگاه. انگار چادر باعث نشده بود خداشناس باشند اصلا نمی دونم برای چی سر نی کردند وقتی خلق خدا از دست شون در امان نبود دلم نمی خواست مثل اونها باشم