2777
2789
مطمئن باش لیاقتشو داری فقط یه کم اراده خدا بنده هاشو خیلی دوست داره وحتماذکمکت میکنه مهربانی خدابینه ...

اگه چادر رو انتخاب کنم قید خیلی چیز ها رو باید بزنم حتی کارم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگل خانم شما چادر رو با حضرت زهرا بشناس نه با چادریهایی که نقص اخلاقی دارن واتفاقا من متانت بزرگو ...

حالا شما بیا منو بزن.

گفتم چادری هایی که دور و برم بودند آدم های خوبی نبودند از دوره راهنمایی مدیر مدرسه بد بود تا امور تربیتی دبیرستان تا همکلاسی های دانشگاه این نفرت ساخته ی بیش از ده ساله. مادر خودم چادری عه من نگفتم چادری ها بد اند اما اصرار به اینکه چادر یه اعتقاد ه رو درست نمی دونم هرجا لباس ت تنگه چادر سر کن هرجا نیست مانتو هم ایراد نداره مهم حجابه نه چادر درضمن از کجا می دونی حضرت زهرا چادر داشته؟ شما که اونجا نبودی چادر اختراعی است که بعدها وارد فرهنگ شد لباس های محلی رو ببین نقاشی های حضرت مریم رو ببین هیچکدام شبیه چادر نیست

مثلا یه بار خواب دیدم رفتم قم  حرم حضرت معصومه همه چادری بودن همه  یا یدفعه خواب دیدم قیا ...

انشا۶الله خیره عزیزم...خوابت ی نشونه هست...نشونه هارو دنبال کن...ب ندای دلت گوش کن...برو سمت خدا،تو دینت تحقیق و مطالعه کن

آرامشی ک حجاب ب ی خانوووم میده غیر قابل وصفه.‌‌..

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

مثلا یه بار خواب دیدم رفتم قم  حرم حضرت معصومه همه چادری بودن همه  یا یدفعه خواب دیدم قیا ...

وای خدا چقد جالب من جایه تو بودم یه لحظه تردید نمیکردم 

آره به خدا اکثر شهدا وصیتشون به خانمها عفت وحجاب بود چیزی که متاسفانه کمتر عمل بهش کردن😥😥😥

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
کارتون چی هست اگراداری هست خیلی از ادارها میزارن 

ن میخاستم دیجی بشم 

اما ن عروسی مختلط

اخه میخاستم دیجی بشم 

یکی ازمداحها تعریف میکردن که خیلیییی دوست داشتم معروف بشم 

همه من بشناسن 

بازیگری وخوانندگی و..دوست داشتم 

گفتن مادرم بهم گفت 

من یک کاری میکنم هم معروف بشی هم توراهی باشی که دل ائمه رو هم شادکنی 

گفتم چی هست اون گفت مداح اهل بیت بشو

ایشون الان خیلی معروف ودرعین حال توراه درست 

سید مهدی میرداماد هستن 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

عزيزم من هم چادريم و بــى نهايت راضيم 

رمان دختران افتاب رو حتمااا بخونيد به خيلى از سوالات اعتقاديتون جواب داده ميشه و كلا اطلاعات مفيدى به ادم ميده

تا وسطاش شايد زياد جذاب نباشه ولى از يه جايى به بعد فوق العاده ميشه من كه اخرش كليييى گريه كردم

يه رمان ديگه هم هست كه فايل نشده و پارت پارت توى سروش خوندم و خيليا گفتن با خوندنش چادرى شدن...اگه خواستيد اون رو هم ميفرستم واستون

انشاالله موفق باشيد😊❤️

دیشب خاهرم ب اصرار منو برد گلزار شهدا دوستاش بودن همه چادری من اونجوری 

دلم گرفت از خجالت سرمو انداختم پایین همش ب خودم میگفتم جای من اینجا نیست