2777
2789
اخه میخاستم دیجی بشم 

خدا داره راه درستو نشونت میده عزیزم،پیگیر باش....فقط اینو بدون این دنیا ارزش ی لحظه نافرمانی کردن از خالقمونو نداره...خیلی زود سوت پایانو میزنن و باید جم کنیمو بریم!

دیجی شدن شما مساویه با غرق شدن تو دنیاااا....وقتی با جسم و روحت عجین شه ،دیگه سخت بتونی رها شی!

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

مثلا یه بار خواب دیدم رفتم قم  حرم حضرت معصومه همه چادری بودن همه  یا یدفعه خواب دیدم قیا ...

وااای عجب خواباییی

منم حجابم خوب نیس ولی اعتقاد دارم به حجاب،منم تو دوراهیم واقعا.حتی حجاب مانتومم کامل نیس ولی میدونم حجاب درسته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا شما بیا منو بزن. گفتم چادری هایی که دور و برم بودند آدم های خوبی نبودند از دوره راهنمایی مدیر ...

من که نزدمت عزیزجان 

منم نمیگم فقط چادر من گفتم بهترین پوشش چادره یه وقت خوب داریم یه وقت خوبتر حالا میله خودته شما حدود رو رعایت کن مختاری تو انتخابش حدود هم که گفتن پوشش همه بدن  وبرجستگیهای بدنوموهها به جز صورت ودستها حالا میخایی چادر بزن میخایی مانتو 

من خودم مانتویی دیدم که لذت بردم از پوشش مانتو بلند روسری بلند که روی سینه هاشو هم میپوشوندوبدونذهیچ ارایش گفتم اگه میخاستم مانتویی باشم اینجوری حجاب داشتم

موفق باشی گلم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری
خدا داره راه درستو نشونت میده عزیزم،پیگیر باش....فقط اینو بدون این دنیا ارزش ی لحظه نافرمانی کردن از ...

خسته شدم خیلی خیلی 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
دیشب خاهرم ب اصرار منو برد گلزار شهدا دوستاش بودن همه چادری من اونجوری  دلم گرفت از خجالت سرمو ...

اتفاقا جات اونجا بود ک دعوت شدی عزیزم

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

اگه چادر رو انتخاب کنم قید خیلی چیز ها رو باید بزنم حتی کارم 

کارت مگه کارت چیه؟؟؟؟

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

استارتر خوش به حالت انقدر عزیز بودی که راه را بهت نشون بدن همینوکه به دلت افتاده یه نعمته

ان شااله انتخاب درستی بکنی

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
توهین به کسی نمیکنم لطفا توهینم نکنین  من چادر دوست داشتم یکماه گذاشتم دیدم اصلا ادمش نیستم . ...

عزیزم عاشق بشو...ادم عاشق حرف معشوقشو با جون میخره حتی اگه واسش سخت باشه

تو خونه اصلا چادر ندارم هنوز باید تهیه کنم 

حجابت در چه حده عزیزم؟

عزیزم عاشق بشو...ادم عاشق حرف معشوقشو با جون میخره حتی اگه واسش سخت باشه

نمیدونم چرا بعدش دلم میگیره اخه همه مانتویی و ...

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 

استارتر جان این متن رو خودم نوشتم حتما بخون...

«تو این پست می خوام از چادرم بنویسم

از چادری که مایه افتخارم است

شاید بگویی تکه پارچه ای مشکی ست به چه دردت میخورد؟

میگویم:چادرم مرا حفاظ است در برابر چشمان مردانی که به دنبال

هوا و هوسهای خود هستند،همین پارچه مشکی رنگ به خودی

خود به همگان و به خصوص به نااهلان میگوید من حریم دارم .

وقی چادرم را سر میکنم گویی تا خدا میرم،باید چادری باشی تا

حرفهایم را درک کنی،شاید بگویی با چادرت در این فصل سوزان

گرمت نمیشود؟میگویم:خدایم گفته: ... بگو به آنان آتش جهنم سوزان تر است.

حجابم ارزش است باعث امنیتم است،حفظش میکنم حتی در گرمترین

روزهای تابستان سوزان.با این حجابم دل امام زمانم رو به دست می آورم

و به فرمان رهبرم سید علی خامنه ای لبیک میگویم.

با حفظ حجابم به شهدا و جانبازان مملکتم میگویم:خیالتان راحت با چادرم از

خون و سلامتی تان که به خاطر اسلام از آن گذشتین دفاع میکنم.

بگویم اصل مطلب را : با چادرم که حجاب فاطمی ست در این جنگ نرمی

که بدخواهان مملکت و دینم به پا کرده اند مشتی محکمتر بر دهان این

شیطان صفتها میزنم.»

مرد که تو باشی... زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانووووووووم بودن چه کیفی دارد...