2777
2789
واقعا؟امكانش هست يعني؟

مطمئن نیستم ولی یکی از اشناهامون توازمایشش نشون داده بود که لخته خون داره همون روزم کف دستاش کبودشده بود انگاری..بردنش بیمارستان کلیم دکتردعواکردگفت تو بچت سقط شده نفهمیدی..😒

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن نیستم ولی یکی از اشناهامون توازمایشش نشون داده بود که لخته خون داره همون روزم کف دستاش کبودشده ...

من هيچ دردي تدارم فقط لكه بيني حالت تهوع و سرگيجه و ضعف درد شكمو پهلوندارم لكه ها خيلي ميترسوننم

خیلی صحنه وحشتناکی بود خیلی وحشی شده بودن همشون دنبال اون سگه افتاده بودن ک خرگوش تو دهنش بود اون سگ ...

انشالله که برانی نیت چیزی نشده..نگران نباش اگه دردی چیزی داری حتما برودکتراگه نه که هیچی.. نفس عمیق کمکت میکنه چیز شیرینم بخور فشارت جورشه

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
باشه ب پهلو چپ هم دراز کشیدم هنوز حرکت نکرده

نگران نباش چیزی نمیشه

ولی اگه دیدی تا یکساعت حرکت نکرد برو بیمارستان

ولی ان شاالله چیزی نمیشه

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
باشه ب پهلو چپ هم دراز کشیدم هنوز حرکت نکرده

نگران نباش ان شالله چیزی نیست! دست بذار رو شکمت آیت الکرسی بخون اگه تکون نخورد برا اطمینان همین امشب برو بیمارستان بخش زایشگاه ضربان قلبشو چک کن! 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
چرا؟ چی شد مگه

در حیاط خونه مادرم باز بود تو حیاط خرگوش نگه میدارن سگ هم همیشه پشت در خونه شون هست ی عالمه بهشون غذا و آب میده عادت کردن در حیاط باز بوده کلی سگ رفته تو حیاط ی خرگوش بین دندوناش گرفته بود 😭😭نمی‌دونم بقیع رو هم کاری کرده یا نه من نمیدونستم سگ تو حیاط در و بستم یهو کلی سگ بهم حمله کردن پارس وحشتناک میکردن جیغ کشیدم ناخودآگاه بدتر از همه خرگوشی ک تو دهنش بود دلخراش تر بود دیگه پدرم اومد در و باز کرد نمی‌دونم خرگوش و از دهنش گرفتن یا نه هم غصه دخترم و میخورم هم خرگوش بیچاره هنوز حرکت نکرده 😟😞😭😭

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز