2821
2789
گروه دورهمی مامانا.اقدام بارداری و زایمان https://t.me/joinchat/EFmcZEmvuOQnDxbc-f63CQ

ی سوال من توتلگرام زدم اما نوشت ای گروه دیگروجودندارد؟؟بنظرت چرااینجورز اوردمشکل از چیه تلگراممه

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ممنون عزیزم ان شاالله همینطور باشه خودم حالم خوبه فقط نی نی ام تکون بخوره😘⁦❤️⁩💓

انشالله تکونم میخوره عزیزم استرس نداشته باش❤❤❤

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه

خانومای گل میدونید چرا وقتی میخوام ازیک لینکی به گروهی درتلگرامم برم مینویسه همچین گروهی دیگروجودندارد ینی چییییی مشکل ازچیشه

نگفتین تشحات بی رنگ و کش دار علامت بارداریه یا پری؟

من تواینترنت خ ندم ترشحات بی رنگ مثل سفیده تخم مرغ علامت بارداریه حالا بازخیلی مطمئن نیستم

ساك بارداري ديده شده اما فاقد جسم زرد و جنين بوده .٤هفته و ٥روزم بود كه سونودادم گفت رحمتم پراز لخته ...

4هفته که چیزی معلوم نمیشه،من هفته پنجم رفتم دکتر سونوی واژینال انجام داد گفت ساک بارداری تشکیل شده،برای دو هفته بعدش نوشت برم ببینم قلبش تشکیل شده یانه

نگران نباش عزیزم، استرس و نگرانی براتون خیلی بده،این ده روز هم چیزای مفید و مقوی بخور و استراحت کن...انشاءالله حال نینی هم خوبه

شیر و با شیره انگور شیرینش کردم خوردم تاثیر داره ؟؟خربزه بعد شیر بخورم خطرناک نیست؟؟

نه،بهتره قاطی پاتیش نکنی،عسل هم خوبه

کلا هرچی طبیعیه عالیه

نگران نباش عزیزم،به پهلوی چپ دراز بکش و برای کوچولوت قرآن بخون و باهاش حرف بزن

انشاءالله که حالش خوبه

گروه دورهمی مامانا.اقدام بارداری و زایمان https://t.me/joinchat/EFmcZEmvuOQnDxbc-f63CQ

سلام این شماره منه میشه ادم کنین؟

زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘
سلام این شماره منه میشه ادم کنین؟

۰۹۳۷۵۵۹۵۰۸۵

زندگی من خوش اومدی تو دلم خیلی دوست دارم مشتاقم ببینمت و بوت کنم😍😍😍 بعد سه سال و نیم با یه معجزه شدی عیدی من و بابات😘😘😘
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز