2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بی بی چکتو تا چند دقیقه صبر کردی منفی بوود؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
من بیست دقیقه پیش خیلی ترسیدم در حدی ک جیغ کشیدم همش میترسم واسه دخترم اتفاقی افتاده باشه😭😭

چرا

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا
بعد یک ساعتم منفی بود

باز امتحان کن یا برو از من که خیلی ترشح داشتم

من بیست دقیقه پیش خیلی ترسیدم در حدی ک جیغ کشیدم همش میترسم واسه دخترم اتفاقی افتاده باشه😭😭

چرااا

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
تورو خدا جواب منم بدین خانوما.. من ۹ روزه عقب انداختم با ۱۳ تا بی بی چک منفی! ماه قبل هم عکس رن ...

برو از بده اگ باشه الان نشون میده

تورو خدا جواب منم بدین خانوما.. من ۹ روزه عقب انداختم با ۱۳ تا بی بی چک منفی! ماه قبل هم عکس رن ...

بعضی وقتا به علت کم بودن عددبتا دیر نشون میده حتما برو فرداازمایش بده مطمئن شو

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
چرا

در حیاط خونه مادرم باز بود تو حیاط خرگوش نگه میدارن سگ هم همیشه پشت در خونه شون هست ی عالمه بهشون غذا و آب میده عادت کردن در حیاط باز بوده کلی سگ رفته تو حیاط ی خرگوش بین دندوناش گرفته بود 😭😭نمی‌دونم بقیع رو هم کاری کرده یا نه من نمیدونستم سگ تو حیاط در و بستم یهو کلی سگ بهم حمله کردن پارس وحشتناک میکردن جیغ کشیدم ناخودآگاه بدتر از همه خرگوشی ک تو دهنش بود دلخراش تر بود دیگه پدرم اومد در و باز کرد نمی‌دونم خرگوش و از دهنش گرفتن یا نه هم غصه دخترم و میخورم هم خرگوش بیچاره هنوز حرکت نکرده 😟😞😭😭