2777
2789

ساك بارداري ديده شده اما فاقد جسم زرد و جنين بوده .٤هفته و ٥روزم بود كه سونودادم گفت رحمتم پراز لخته خونه،١٠ روز ديگه بايد سونومجدد بدم امكانش هست كه بارداريم پوچ باشه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرااا

در حیاط خونه مادرم باز بود تو حیاط خرگوش نگه میدارن سگ هم همیشه پشت در خونه شون هست ی عالمه بهشون غذا و آب میده عادت کردن در حیاط باز بوده کلی سگ رفته تو حیاط ی خرگوش بین دندوناش گرفته بود 😭😭نمی‌دونم بقیع رو هم کاری کرده یا نه من نمیدونستم سگ تو حیاط در و بستم یهو کلی سگ بهم حمله کردن پارس وحشتناک میکردن جیغ کشیدم ناخودآگاه بدتر از همه خرگوشی ک تو دهنش بود دلخراش تر بود دیگه پدرم اومد در و باز کرد نمی‌دونم خرگوش و از دهنش گرفتن یا نه هم غصه دخترم و میخورم هم خرگوش بیچاره هنوز حرکت نکرده 😟😞😭😭

در حیاط خونه مادرم باز بود تو حیاط خرگوش نگه میدارن سگ هم همیشه پشت در خونه شون هست ی عالمه بهشون غذ ...

ای جانم چقد وحشتناک..یه اب قندبخور

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
ساك بارداري ديده شده اما فاقد جسم زرد و جنين بوده .٤هفته و ٥روزم بود كه سونودادم گفت رحمتم پراز لخته ...

نکنه جنین سقط شده تورحمت؟؟؟؟برو ی دکتر خوب وقت تلف نکن

حس خوبیه ببینی یه نفر همه رو بخاطرتو پس زده..واسه ی رسوندن خودش به تو..همه ی راهو نفس نفس زده...حس خوووبیه
من بیست دقیقه پیش خیلی ترسیدم در حدی ک جیغ کشیدم همش میترسم واسه دخترم اتفاقی افتاده باشه😭😭

چرا؟ چی شد مگه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز