2777
2789
عنوان

هالووین🎃

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 110 پست
سلاااااام به همه  استارتر جون دقیقا چه روزی میشه  میخوام این کارو انجام بدم  شوهرم ...

عشقم کلی خوشبگذره بهت برو صفحه دو یکی ازبچه ها کدوتنبلشو درست کرده ببین😍ایده جالبی بود

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یه کارجالبه بنظرمن ،سبزگذاشتن فرهنگورسم ماهست شاید برای اوناجذابیتی نداره،قرازنیس تقلیدکنیم گفتم ...

عزیزم هالیون دقیقا مثل عید ما رسمشون هست از قدیم تاحالا رسمشونه .اگر ماهم جهان سوم نبودیم اگر ماهم پیشرفته بودیم و مفتخر ب فرهنگمون بودیم هیچوقت دنبال کاری مثل جشن هالوین نمیرفتیم اونم درشرایطی ک الان نزدیک ب اربعین امام حسینیم وماه صفره و کلا کلی منعیات داره این ماه ؛اما بانو نظر شمام محترمه مرسی از پیشنهادتون منم نظرمو گفتم 😘

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍

سامانتا 

جان هر دو کیک قشنگه.

خوشبخت باشین وزندگی به کام باشه عزیزم.

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
عزیزم هالیون دقیقا مثل عید ما رسمشون هست از قدیم تاحالا رسمشونه .اگر ماهم جهان سوم نبودیم اگر ماهم پ ...

کدوشو میتونم درست کنم 

روزش رو میخواستم بدونم که چه روزی میشه 

به تاریخ ما کی میشه؟ 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
عزیزم هالیون دقیقا مثل عید ما رسمشون هست از قدیم تاحالا رسمشونه .اگر ماهم جهان سوم نبودیم اگر ماهم پ ...

😘😘😘😘

کدوشو میتونم درست کنم  روزش رو میخواستم بدونم که چه روزی میشه  به تاریخ ما کی میشه؟  ...

گلم فکر میکنم ۹آبان بشه

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
کدوشو میتونم درست کنم  روزش رو میخواستم بدونم که چه روزی میشه  به تاریخ ما کی میشه؟  ...

9آبان ،10آبان ،11آبان،سه شبه هرکدوم که دوس داری،کدوتنبل صفحه 2روببین

عزیزم جاهایی مثل عروسک فروشیا چیزای کادویی میفروشت،ساک کادویی دارن یا پوشالای رنگی،برگ خشکم میفروشن، ...

خيلي ممنونم از اطلاع رسانيت عزيزم... من خودم دو تا بچه دارم و براي اونا هم تولدهاي تم دار ميگيرم... البته خيلي خرج نميكنم و بيشتر چيزا رو خودم درست ميكنم... قصدم لذت بردن از داشته هاست... 

گلم فکر میکنم ۹آبان بشه

دست گلت درد نکنه 

خوشم میاد از این کارا 

یه چیزی رو هم میبینم سریع میتونم درستش کنم 

پارسال واسه شب یلدا هندونه درست کردم 

همه خوششون اومد 

منم نمیدونستم شوهرم برام تولد گرفته بود خیلی خوب بود😍

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
9آبان ،10آبان ،11آبان،سه شبه هرکدوم که دوس داری،کدوتنبل صفحه 2روببین

عه چه جالب من نمیدونستم ۳شبه

مرسی که گفتی 😍😍😍