دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
اونا برای فان میان عید نوروز سبزه بزارن و اجیل بخورن بگن فان نمیکنن عزیزم .اینجا جهان سومه ماهمیشه باید تقلید کنیم و دنبال رسم و رسوم اونا باشیم حتی برای فااااان
امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
اونا برای فان میان عید نوروز سبزه بزارن و اجیل بخورن بگن فان نمیکنن عزیزم .اینجا جهان سومه ماهمیشه ب ...
این یه کارجالبه بنظرمن ،سبزگذاشتن فرهنگورسم ماهست شاید برای اوناجذابیتی نداره،قرازنیس تقلیدکنیم گفتم یه ایده برای کسایی که میگن زندگیمون تکراری شده هست
تقلیدرسم اونانیست میتونه اصلاشبای دیگه باشه نه فقط هالووین
احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !