2777
2789
عنوان

هالووین🎃

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عااااشقتم چقد خوشگل شده باسلیقه افرین ❤💋

😘💕

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

چه جالب! برگ خشك كجا ميفروشن؟!!!

عزیزم جاهایی مثل عروسک فروشیا چیزای کادویی میفروشت،ساک کادویی دارن یا پوشالای رنگی،برگ خشکم میفروشن،یااگه تهرانی برو بازار داره

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
یایه کیسه اشغال میوفته روسرمون

😂😂😂😂

ماپارسال با بچای خوابگاه رفتیم 

اتاقی دیگه بهمون شیرپاکتی  دادن ویه سیب 

وغذای مونده سلف😂😂😂😂

اونشب خیلی خوش گذشت کلی خندیدیم یادش بخیر

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
عزیزم متنوکامل بخون گفتم برای فانه

اونا برای فان میان عید نوروز سبزه بزارن و اجیل بخورن بگن فان نمیکنن عزیزم .اینجا جهان سومه ماهمیشه باید تقلید کنیم و دنبال رسم و رسوم اونا باشیم حتی برای فااااان 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
😂😂😂😂 ماپارسال با بچای خوابگاه رفتیم  اتاقی دیگه بهمون شیرپاکتی  دادن ویه سیب  ...

ای جون امسالم ایشالا بهت خوشبگذره کلی

ای جون امسالم ایشالا بهت خوشبگذره کلی

عزیزم ممنووون بهمچنین شما.

درسم که تموم شد

تا ببینم کی امسال پایه ام میشه واسه خل بازی🤔😄😎

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
اونا برای فان میان عید نوروز سبزه بزارن و اجیل بخورن بگن فان نمیکنن عزیزم .اینجا جهان سومه ماهمیشه ب ...

این یه کارجالبه بنظرمن ،سبزگذاشتن فرهنگورسم ماهست شاید برای اوناجذابیتی نداره،قرازنیس تقلیدکنیم گفتم یه ایده برای کسایی که میگن زندگیمون تکراری شده هست

تقلیدرسم اونانیست میتونه اصلاشبای دیگه باشه نه فقط هالووین 

سلاااااام به همه 

استارتر جون دقیقا چه روزی میشه 

میخوام این کارو انجام بدم 

شوهرم یه کم اعصابش به خاطر مشکلات مالی به هم

ریخته س، میخوام این کارو بکنم یه کم حالش خوب بشه... 😊

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
همینجوریش تو این ماه دو تا جشن برا پسرم گرفتم دیگه اگه این کارم بکنم شوهرم طلاقم میده ختنه سورو ...

مبارکه پساپس😍بذارعزیزم

عزیزم ممنووون بهمچنین شما. درسم که تموم شد تا ببینم کی امسال پایه ام میشه واسه خل بازی🤔😄😎

😍قربونت ،موفق باشی