2777
2789
عنوان

هالووین🎃

2258 بازدید | 110 پست

جشن هالووین 31اکتبر 👹

هالووین یه جشن مسیحی وغربی بچه ها میدونم نگین ماایرانیانداریم ازین چیزااین چیزی که میخوام بگم صرفا یه ایده فانه❤اگه هنوزبچه ندارین که یه جشن دونفره بگیرین کلی تم میشه روش اجرا کرد،کدوتنبل بخرین توشو باچاقو تیز چشم دربیارین ودهن شمع بذارین توش😄یااگه ماسک ترسناک دارین یایه آرایش ترسناک بکنین براشام سوسیس شبیه انگشت خونی کنین یاهرچی کنارهم خوش باشین میتونه یه ایده باشه برای کسایی که میگن همه چی گرونه بیرون نمیشه رفت همه چی تکراریه،یااگه بچه دارین که خانوادگی انجامش بدین بانینی برین باباییوبترسونین

💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره خعلی حال میده 

در خونه همسایه هایا فامیلم برید بترسونیدشون وازشون خوراکی بگیرین😂😎😈😈😈

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

بچه های ما جشنای باستانی خودمون رو نمیدونن بعد بیایم هالوین رو براشون جا بندازیم

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد
اره خعلی حال میده  در خونه همسایه هایا فامیلم برید بترسونیدشون وازشون خوراکی بگیرین😂😎😈😈😈

😍چه پایه

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !

من مي خوام براي خودم جشن تولد با تم پاييز بگيرم... همه چي نارنجي و قرمز و زرد... فقط دنبال برگ جمع كردنم... نميدونم چه مدلي خشك كنم و از كجا جمع كنم كه تنوع داشته باشه... اناراي ريز خشكم پيدا كردم...