2777
2789
عنوان

هالووین🎃

| مشاهده متن کامل بحث + 2258 بازدید | 110 پست
آزاده جون مرسی عشقم نتونستم ریپلایت کنم

قربان شما گلم

😚😚

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎
9آبان ،10آبان ،11آبان،سه شبه هرکدوم که دوس داری،کدوتنبل صفحه 2روببین

مرسی عزیز دلم 

ممنون از ایده ای و تاپیکی که زدی نیلوفر جووووون 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دست گلت درد نکنه  خوشم میاد از این کارا  یه چیزی رو هم میبینم سریع میتونم درستش کنم  ...

عززززیززم

مثل من 

منم عاشق این کارام

اینو خودت درست کرددی؟

خیلییی بامزه اااس😍😍😍

میخوام یه قلک بسازم از دلم❤خاطره های خوبُ سوا کنم وجیرینگی توی دلش بریزم💝یه روزی که پر شد قلکم از همه خاطراتت،نگاهت،کلامت،مرامت ...اونوقت بدجورمیشم اسیر ورامت😎

من پارسال با دوستام هالووينو جشن گرفتيم همديگرو يه شكل خاص درست كرديم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

عززززیززم مثل من  منم عاشق این کارام اینو خودت درست کرددی؟ خیلییی بامزه اااس😍😍😍

آره فدات شم 

خودم درست کردم 

زدم تو اینترنت عکس هندونه ها رو دیدم اینو انتخاب کردم درست کردم 

آلفا هستم💪                                                       آدمای قوی پای رفتنشان سریع است و دست ماندنشان محکم، بستگی دارد اونارو به چه نتیجه ای رسونده باشید....                                    
آره فدات شم  خودم درست کردم  زدم تو اینترنت عکس هندونه ها رو دیدم اینو انتخاب کردم درست ...

خیلی خوبه آفرین😙

هالووینم جشن باحالی هست 

امتحانش ضرر نداره.

تو نت بزن هالووین 

مدل آرایشارو ببین ویکیشو رو صورتت طراحی کن.

کلی جنگولک بازی میشه در اورد.مثلا من یه بار طرح دلقک درآوردم.یه بار خون آشام و ....😮👺👹💀👻😨😦

خيلي ممنونم از اطلاع رسانيت عزيزم... من خودم دو تا بچه دارم و براي اونا هم تولدهاي تم دار ميگيرم... ...

عزیزدلم پیشاپیش تولدت مبارک خیلی خوشبگذره بهت

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
دست گلت درد نکنه  خوشم میاد از این کارا  یه چیزی رو هم میبینم سریع میتونم درستش کنم  ...

خیلی خوشگله😍با سلیقه😘

مرسی عزیز دلم  ممنون از ایده ای و تاپیکی که زدی نیلوفر جووووون

عزیز دلمی خواهش میکنم خانومی 😘😍👻👾

عزیزدلم پیشاپیش تولدت مبارک خیلی خوشبگذره بهت

سلامت باشي... خدا كنه بتونم اجرا كنم... خود شيفته نيستما. خخخ... بيشتر براي آشناييه بچه هام با پاييز ميخوام اين كار رو بكنم... آخه هر دو تاشون بهارين... شوهرمم بهاريه...