2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زود قضاوت نکردم خیلی وقته تو سرشم.مواظب باش الکی دفاع نکنی.بعدا معذرت خواهی پذیرفته نمیشود😊

حتما اشتباه فک میکنی اخه کی میتونه از دعوای دو نفر خوشحال باشه  من که از دعوا خیلی میترسم خانومو اقام نداره  

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
زود قضاوت نکردم خیلی وقته تو سرشم.مواظب باش الکی دفاع نکنی.بعدا معذرت خواهی پذیرفته نمیشود😊

اگه قضاوت نیست پس چیه؟تو ک از نزدیک ندیدی بخوای در موردش نظر بدی ...تورو خدا این ادمای مجازی دل دارنا

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
منو حرف زد میخندی و تایید میکنی حرفش رو😒

الان این😆😆 یعنی خنده اخه تعجب کردم از حرف زدنش😶😶

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
وااا چ کارش داری ابجیمو؟ چقد زود در مورد ادما قضاوت میکنی

مرسی عزیز دلم، که از من حمایت کردی، بعضی ها حرف تو دهنشون رو مزه مزه نمیکنن 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
حتما اشتباه فک میکنی اخه کی میتونه از دعوای دو نفر خوشحال باشه   من که از دعوا خیلی میترسم خان ...

بله آدم نرمال لذت نمیبره.ولی این دچار اختلاله کاری نداره که برو تاپیکاشو بخون یکی در میون گفته منو جاریم همو زدیم

منو خواهر شوهرم...

منو خواهرم...

غیر از اون همیشه تو تاپیکا هرکی میگه با خواهرم کتککاری کردم میگه کی زورش بیشتره و..😂😂😂

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
مرسی عزیز دلم، که از من حمایت کردی، بعضی ها حرف تو دهنشون رو مزه مزه نمیکنن 

تو این مواقع اصلا ریپلایی نکن اعصاب خودت داغون نکن😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
اگه قضاوت نیست پس چیه؟تو ک از نزدیک ندیدی بخوای در موردش نظر بدی ...تورو خدا این ادمای مجازی دل دارن ...

ای بابا این احتمالا آقاست.چقد ساده اید آخه شماها

الان این😆😆 یعنی خنده اخه تعجب کردم از حرف زدنش😶😶

صحیح آخه من از 😨 برای تعجب استفاده میکنم، دیدم فقط 😆 رو گذاشتی فکر کردم تایید کردی ،😘😘😘😘😘😘

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
گلم منو شوهرم تو شوخی هم رو زدیم یا با خواهرم تو شوخی، اما اینکه اینطور باشه اصلا بنظرم خوب نیست؛ فو ...

تو معلومه با شوهرت خیلی دوست و سیستمتون تعامل گراست

من یک سیستم مرد سالار دوست دارم مرد خیلی قوی و با ابهت باشه منم هی بترسم بدبختی هم هر پسری سر راهم قرار گرفته از ابهت و قدرت فقط سیگار کشیدن و بنز و ادای شاخا رو دراوردن رو بلد بودن نصف کاراشو من باید جمع و جور می کردم🤦‍♀️

تو این مواقع اصلا ریپلایی نکن اعصاب خودت داغون نکن😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

همیشه باید یکی مثل شما باشه تا این مریضای مجازی بتونن جولون بدن.برو تاپیکاشو بخون

صحیح آخه من از 😨 برای تعجب استفاده میکنم، دیدم فقط 😆 رو گذاشتی فکر کردم تایید کردی ،😘😘😘😘😘😘

نه اینو من برای تعجبم استفاده میکنم😆😆😶😶😂😂