2777
2789

من از بابام کتک خوردم ولی از شوهرم هرگز وقتی دعوا میکنیم خیلی دیگه عصبی بشه دیوارو مشت میزنه یا خودشو ولی منو نمیزنه

میشه واسه مشکلی که دارم یه صلوات بفرستین😘🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب سواله دیگه.جواب بده لطفا احتمالا خودت یه سرچ کردی توی نت ببینی برای چی همچین افکاری برات لذت بخ ...

اولا من خانم هستم،  دوما من هیچ وقت لذت نمیبرم از کتک زدن، درباره خاطرات این طوری تامیک زدم؛ سوما من کلی تامیک طنز دارم اون به چشم نیومد و این به چشم اومده؟ 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
اسم اختلال شما دقیقا چیه؟از کتک کاری دوتا خانوم لذت میبری؟تو اکثر تاپیکا پیگیر کتک کاری خانوما هستی ...

وااا چ کارش داری ابجیمو؟ چقد زود در مورد ادما قضاوت میکنی

دوست داشتی برا حال دلم صلوات  بفرست  
اولا من خانم هستم،  دوما من هیچ وقت لذت نمیبرم از کتک زدن، درباره خاطرات این طوری تامیک زدم؛ سو ...

اونا هم رد گم کنی بوده عزیزم.بچه نیستیم که.تابلو پیگیری

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...
اونا هم رد گم کنی بوده عزیزم.بچه نیستیم که.تابلو پیگیری

😆😆

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
بعدش بعد از عملیات گفتی دیگه تو رو نمی خوام یا قبل از عملیات ؟  

سه ماه بعدش 

چند تا اتفاق افتاد حس کردم شل و وله و مرد رویاهام نیست

یکی اینکه ماشین پنچر شد عرضه نداشت چرخشو عوض کنه زنگ زد امداد خودرو بیاد گفتم برو کنار ببینم خودم عوض کردم

یکی رفته بودیم فرانسه مسافرت بولوف می زد فرانسوی بلدم اونجا دیدم انگلیسی حرف می زنه فهمیدم دروغ گفته بود بلد نیست

یک دفعه تو یک معامله ای ضرر کرده بود  خیلی ناراحت بود همش الکل میخورد حس کردم چقد بدبخته به جای اینکه پاشه فکرشو به کار بندازه مشکلو حل کنه عین دختر بچه ها رفتار می کنه اخرش هم باباش داستانو جمع کرد

حتی خجالت می کشید به مغازه دار بگه بقیه پولمو بده 

از مرد گاگول بدم میاد🤔

وااا چ کارش داری ابجیمو؟ چقد زود در مورد ادما قضاوت میکنی

زود قضاوت نکردم خیلی وقته تو سرشم.مواظب باش الکی دفاع نکنی.بعدا معذرت خواهی پذیرفته نمیشود😊

رونده باش...امید هیچ معجزی ز مرده نیست...