من همیشه گوشت رو با ی پیاز قاچ نشده با آب کم میپزم بعد آخرش ک پخت پیاز خلالی میکنم طلایی شد زردچوبه و پاپریکا ورب میزنم سرخ ک شد میریزم رو گوشتا نیم ساعت دگ خاموش میکنم همه میگن خیلی خوشمزس
اگه خواستی با رب بپزی همون اول که پیاز سرخ کردی ربم بریز و خوب تو روغن تفت بده و بعد گوشت رو اضافه کن و باقی مراحل... با رب زعفرون دیگه نمیخواد.. وقتیم پخت و در زود پز ورداشتی دو تا حبه قند بنداز توش و باقی مراحل..
کلا مرغ و گوشت تو اب کم خوشمزه تر میشه.. ولی تو زود پز بخوای بریزی نمیشه اب کم کرد.. ولی با همون مراحلی که گفتم بری مزس با اب کم فرق چندانی نمیکنه... فقط باید بزاری خوب جا بیفته وقتی در زود پز بر میداری ... اگه دیدی ابش زیاد زیرش زیاد کن تا سریعتر ابش کم شه و بعد دوباره کم کن تا جا بیفته...
به گوشتت زردچوبه بزن اگه زعفرون داری هم بزن فلفل سیاه ادویه کاری یکم دارچین بزن همه رو خوب با گوشتت تفت بده اب بریز بذار بجوشه بعد زیرشو کم کن تا به مدت طولانی بپزه وقتی پخت نمک بزن اگه چشیدی دیدی مزهش کمه باز هم میتونی از هر ادویهای خوشت میاد اضافه کنی تا ابش که کم شد وغلیظ نوش جان کن
قند دو تا حبه کوچک هست و شیرینش نمیکنه فقط طعمش خوشمزه تر میکنه .. دوست نداشتی نریز.. کلا چون رب یه کم ترش ، دو تا دونه قندم میندازن که یکم ملس شه.. ولی اصلا شیرین نمیشه.. رستورانا معمول میندازن