2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این عکس چلو گوشته یا کله پاچه چلو گوشت اینقدر بی رنگ و رو که خوشمزه نیست

پیاز تفت دادن بعدم گوشت اضافه کردم

چیکار کنم رنگ بگیره

خداوند مرا برای موفق شدن خلق کرده است         

من همیشه گوشت رو با ی پیاز قاچ نشده با آب کم میپزم بعد آخرش ک پخت پیاز خلالی میکنم طلایی شد زردچوبه و پاپریکا ورب میزنم سرخ ک شد میریزم رو گوشتا نیم ساعت دگ خاموش میکنم همه میگن خیلی خوشمزس

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

اگه خواستی با رب بپزی همون اول که پیاز سرخ کردی ربم بریز و خوب تو  روغن تفت بده و بعد گوشت رو اضافه کن و باقی مراحل... با رب زعفرون دیگه نمیخواد.. وقتیم پخت و در زود پز ورداشتی دو تا حبه قند بنداز توش و باقی مراحل.. 

کلا مرغ و گوشت تو اب کم خوشمزه تر میشه.. ولی تو زود پز بخوای بریزی نمیشه اب کم کرد.. ولی با همون مراحلی که گفتم بری مزس با اب کم فرق چندانی نمیکنه... فقط باید بزاری خوب جا بیفته وقتی در زود پز بر میداری ... اگه دیدی ابش زیاد زیرش زیاد کن تا سریعتر ابش کم شه و بعد دوباره کم کن تا جا بیفته...

پیاز تفت دادن بعدم گوشت اضافه کردم چیکار کنم رنگ بگیره

به گوشتت زردچوبه بزن اگه زعفرون داری هم بزن فلفل سیاه ادویه کاری یکم دارچین بزن همه رو خوب با گوشتت تفت بده اب بریز بذار بجوشه بعد زیرشو کم کن تا به مدت طولانی بپزه وقتی پخت نمک بزن اگه چشیدی دیدی مزهش کمه باز هم میتونی از هر ادویهای خوشت میاد اضافه کنی تا ابش که کم شد وغلیظ نوش جان کن

قند دو تا حبه کوچک هست و شیرینش نمیکنه فقط طعمش خوشمزه تر میکنه .. دوست نداشتی نریز.. کلا چون رب یه کم ترش ، دو تا دونه قندم میندازن که یکم ملس شه.. ولی اصلا شیرین نمیشه.. رستورانا معمول میندازن