2777
2789

من اینجا تاپیک زدم و نتیجه گرفتم که از هفته ی ۲۸ به بعد بستنی دلستر کباب بخورم نی نی درشت و تپلی شه🤗

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه الان چنده وزنش که میخوای بره بالا؟من سربارداری اولم از هفته سی و پنح تا سی و هشت بچه یک کیلو اضافه کرد اینقد که دلستر و بستنی و مغز خوردم

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
منم هم میخوام تپلی بشه  هم از زایمان سختش میترسم

منم هم.دیروز دکترم گفت اکه مکملاتو به موقع بخوری تا زایمان چهارکیلو میشه اما میترسم مثلا بشه ۳۷۰۰ اینا هم باید طبیعی زایمان کنم همم سخت لابد

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
نه عزيزم اصلا نمي دونم كي بايد برم 

سونو باید تو ۲۸ هقته تا ۳۰ هفته ی بار برا کنترل وزن بری.تحت نظر پزشک مگه نیستی؟

داستر ضرر نداره خوردنش

اگه دیابت بارداری نداری و قندت نرماله نه ضرر نداره

سونو باید تو ۲۸ هقته تا ۳۰ هفته ی بار برا کنترل وزن بری.تحت نظر پزشک مگه نیستی؟

هستم عزيزم اما برام ازمايش نوشته تو هفته ٢٩ انجام بدم نمي دونم سونو هم دارم يا نه☺️😔