2777
2789
نبابا تو خونه که اصلا نمیبندم بیرون که میرم .نه حالا نگران شیر نیستم چون میگن ربطی به سینه کوچیک و ب ...

خب اون بچه سینه رو که بگیره خود به خود شیرش زیاد میشه

دلم میخواهد یک دختر داشته باشم💖دختری با موهای بلند مشکی و چشمهای درشت خندان؛اسمش رابگذارم "گیسو" هروقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم وگیسهایش راببافم تا قلبم آرام گیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد"باران"هم داشته باشم.دختری لاغر و قدبلند که با صدای مخملی برایم شعربخواند.یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم.اسمش رابگذارم"راحیل"و موهایش راباشامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش"گندم" رانکند.آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی میتواند بگذارد؟!معلوم است؛"خورشید" اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد وهرصبح که چشمهایش راباز میکند ببیند خواهرش"شبنم" زودتر از او سماور راروشن کرده "شادی"رابیدار کرده و به"نسترن"رسیده.دلم میخواهد درحیاط خانه ام"ترانه"بخواند و "بهار"برقصد..."نگار"م خودش را لوس کند ومن به هیچکدام نگویم روز تولد خواهرشان "الهه"مجذوب چشمهایش شده م.دلم چقدر دختر میخواهد...روزهایم بی "سحر" شبهایم بی"مهتاب"آسمانم بی"ستاره"وزندگی بدون"افسانه"ممکن نیست.تازه یک"ساقی"هم میخواهم تاسرم راگرم کندو"همدم"تا درد دلهایم رابرایش بگویم."رویا"میخواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم...دلم میخواهد یک دختر داشته باشم.دختری که خودم راتوی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم.هیچ اسمی توصیفش نکند.همه چیزباشد و هیچ نباشد.از هرقیدی آزادباشد ودرهیچ ظرفی جانشود.رهای رها باشد.آری؛انگار دلم میخواهد دخترم"رها" باشد💖💖💖
من عاااااااشق پیاده روی هستم.لحظه شماری میکنم برا ماهای اخر برم پیاده روی.منم کمردردمیگیرم فشارم میف ...

خب اگه ادم مشکلی نداشته باشه خوبه منم قبلا خودم پیاده روی میرفتم ولی بقول تو بخاطر اضافه وزن واقعا سخته 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوتین میبندی.ماهای اخر سعی کن نبندی و بجاش یه تاپ راحت بپوش زیر لباست(.البته ببخشید این سوال کمی شخص ...

عزیزم اندازه سینه هیچ ربطی به مقدار و کیفیت شیر نداره . 

تجربه کردم که میگم 😂 الان بعد از شیر دهی اندازه دختر ۱۵ ساله ست سینه من ولی یه شیری داشتم که نگو و نپرس .مثل بنز هم چاق میکرد بچه رو

عزیزم اندازه سینه هیچ ربطی به مقدار و کیفیت شیر نداره .  تجربه کردم که میگم 😂 الان بعد از ...

اره تغذیه هم خوب باشه شیر رو دیر به بچه بدی خودش سرریز میکنه من اینجوری بودم دیر میدادم لباسمو خیس میکرد.خیلی وقتام دخترم سیر بود به زور میدادم بخوره چون خیلی اذیت کننده بود بعد کلی دعاش میکردم که خدا خیرت بده😂😂😂😂😂😂😂

دلم میخواهد یک دختر داشته باشم💖دختری با موهای بلند مشکی و چشمهای درشت خندان؛اسمش رابگذارم "گیسو" هروقت دلم آشوب بود بنشانمش روی زانوانم وگیسهایش راببافم تا قلبم آرام گیرد.حالا که فکرش را میکنم دلم میخواهد"باران"هم داشته باشم.دختری لاغر و قدبلند که با صدای مخملی برایم شعربخواند.یک دختر تپل و مهربان با گونه های سرخ و گرد هم میخواهم.اسمش رابگذارم"راحیل"و موهایش راباشامپوی سیب بشویم تا حسودی موهای طلایی خواهرش"گندم" رانکند.آدم برای دختری با موهای طلایی جز گندم چه اسمی میتواند بگذارد؟!معلوم است؛"خورشید" اصلا خورشید باید اولین دخترم باشد وهرصبح که چشمهایش راباز میکند ببیند خواهرش"شبنم" زودتر از او سماور راروشن کرده "شادی"رابیدار کرده و به"نسترن"رسیده.دلم میخواهد درحیاط خانه ام"ترانه"بخواند و "بهار"برقصد..."نگار"م خودش را لوس کند ومن به هیچکدام نگویم روز تولد خواهرشان "الهه"مجذوب چشمهایش شده م.دلم چقدر دختر میخواهد...روزهایم بی "سحر" شبهایم بی"مهتاب"آسمانم بی"ستاره"وزندگی بدون"افسانه"ممکن نیست.تازه یک"ساقی"هم میخواهم تاسرم راگرم کندو"همدم"تا درد دلهایم رابرایش بگویم."رویا"میخواهم تا انگیزه زندگیم باشد و "آرزو" که دلیل نفس کشیدنم...دلم میخواهد یک دختر داشته باشم.دختری که خودم راتوی چشمهایش و آرزوهایم را روی پیشانیش ببینم.هیچ اسمی توصیفش نکند.همه چیزباشد و هیچ نباشد.از هرقیدی آزادباشد ودرهیچ ظرفی جانشود.رهای رها باشد.آری؛انگار دلم میخواهد دخترم"رها" باشد💖💖💖
اره تغذیه هم خوب باشه شیر رو دیر به بچه بدی خودش سرریز میکنه من اینجوری بودم دیر میدادم لباسمو خیس م ...

اره من ۲۲ ماه شیر دادم دقیقا تا اخر شیر دهی همینجور بود سرازیر میشد شیرم . 

پسر من ۲۹۰۰ به دنیا اومد تو ۲۲ ماهگیش ۱۷ کیلو بود 🙃 البته خداروشکر بعدش کم شد .

من عکسشو دارم که هر هفته باید وزنش چقد باشه ولی نمیشه فرستاد.تو ۲۸ هفته ۱ کیلو تو ۳۰ هفته ۱۳۰۰ باید ...

من ۲۸ هقته و پنج روز وزنش ۱۴۰۰ بوده یعنی خوب؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
منم ۲۸ هفته و ۶ روز رفتم ۱۵۰۰ بود از دکتر پرسیدم گفت خوبه

الان چند کیلوست؟نرفتید دیگه سونو؟

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
ن الان ۳۱ هفته و دو روزم نمیدونم دیگه کی سونو میخاد؟

منم نمیدونم فک کنم ۳۲ باز لازم باشه.نمیدونم دقیقا.من اینقد سونو دوس دارم.دلم براش تنگ میشه دوس دارم هی ببینمش

منم نمیدونم فک کنم ۳۲ باز لازم باشه.نمیدونم دقیقا.من اینقد سونو دوس دارم.دلم براش تنگ میشه دوس دارم ...

۳۲ فک نکنم ی بچه ها میگفت ۲۸ هفته رفته و انگار ۳۵ هفته .من که دو روز پیش دکتر بودم نگفت سونو حالا دوهفته دیگه دوباره باید برم ببینم چی میگه