۳۲ فک نکنم ی بچه ها میگفت ۲۸ هفته رفته و انگار ۳۵ هفته .من که دو روز پیش دکتر بودم نگفت سونو حالا دو ...
وای ۳۵ که دیره دلم براش ی ذره میشه تا اون موقع...ان شاءالله صحیح و سالم و به موقع بیان بغلمون...شما بچه اولته؟اسم انتخاب کردی؟من ی دختر سه سال و نیمه دارم...اسمش پریاس میخوام اسم داداششو بذارم علی.بده؟
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
وای ۳۵ که دیره دلم براش ی ذره میشه تا اون موقع...ان شاءالله صحیح و سالم و به موقع بیان بغلمون...شما ...
اره من بچه اولمه اسمشو امیرحسین میخوایم بزاریم.الان تکوناش خیلی بامزه شده قشنگ من حسش میکنم که سرش کجاست و پاهاش کجاست ادم دلش میخاد زود ببیندشون.نه خیلیم خوبه علی.من اسم شوهرم علی
اره من بچه اولمه اسمشو امیرحسین میخوایم بزاریم.الان تکوناش خیلی بامزه شده قشنگ من حسش میکنم که سرش ک ...
آرا خداییش تکوناشون دل آدمو باز میکنه دورشون بگردم....خیلی اسم قشنگیه خوش نام باشه.گاهی میکنم نکنه بچم اسمشو دوست نداشته باشه آخه نذرکردم علی بذارم برا همین میخوام علی بذارم اما همش دل نگرونم.بین این همه اسمای امروزی ی وقت بعدا بچم شاکی نشه
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤