2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما عصر میخرم

معجزه میکنه ... در حد ۱۰ ثانیه ارومش میکنه 

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   

یه لیوان رو نصفشو آب ولرم بریز و نصف آب ولرمم نمک میزان نمک خیلی زیاد باید باشه بعد دهنتو پر کن و اون دندونت که درد میکنه رو بصورت مکشی قرقره کن یکی دوبار اینکار رو بکن فوری آروم میشه دندون دردت بعدآب نمک رو بریز بیرون و دهنت و بشور چون حامله هم هستی   آب نمک و قورت نده

ضرری که نداره?

براا بارداری ؟؟؟ نه 

حالا بازم داروخونه بپرس برا اطمینان

یعنی اگه اینجا شـارژ و ذغـال قلیـونم بفروشن          من دیگه جایی نمیرم                                          یه پـتو میکشم سرم همین گـوشه میخابم   
ضرری که نداره?

ضرر نداره ...در حد خیلی کم با پنبه مبزارین رو دندون حتی اگه فقط نم بزنه به پنبه کافیه یعنی انقدر کم...تو دندانپزشکی هم میرید استفاده میشه حین عصب کشی ولی خارجی و با ترکیب خاص و گرونش...

منم اومدم بخونم

🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃      هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا