2777
2789
عنوان

تیپ خزخیلای قدیم دههه 70 و 60 بیان ببینم

| مشاهده متن کامل بحث + 3986 بازدید | 136 پست
😄😄😄 من فقط وقتی یاد کلیپسم میفتم حس ندامت خاصی به جونم میفته😂

کلیپسارو دخترعمم درست میکرد میفروخت من دو دور گل زده بود برام یعنی کوهان شتر جلوش لنگ مینداخت واییییییییییی خیلی تابلو بودم تو فامیل

گره افتاده به کارم به صلواتتون نیازمندم میشه کمک کنید اللهم صل علی محمد وال محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخر زنش شدی؟😅😅😅😅

نچ نزاشتن خیلییی تلاش کردک خیلی ابروی خودمو بردم بابام نزاشت ولی غمم نیس چون شوهر خودم عشق ترینه

گره افتاده به کارم به صلواتتون نیازمندم میشه کمک کنید اللهم صل علی محمد وال محمد
بخدا گاگول بودم ولی نمیدونم چرا جلب توجهه کردن دوست داشتم

من تازه از ۱۷_۱۸سالگی این کارارو شروع کردم یسری ده سالم بود تازه فهمیده بود پریود چیه یروز شمال بودیم باپسر عموم رفتیم بیرون قدم بزنیم ازم ۴سال بزرگتر بود از ش پرسیدم شما پسراام پریود میشید!؟!؟😶😶😶😐ینی تا امسال عروسی یه پسر عموی دیگم بهش سلامم نمیدادم  

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏

هیچ وقت یادم نمیره کلاس پنجم بودم 

مامانم برام ی کفش پاشنه چهار سانتی خریده بود (اولین کفش پاشنه بلندم )اونم سفید 

روشم نمیدونم چی چی داشت خیلی برق میزد من نمیییدونم  چرا واسه امتحان نهایی ثلث سوم اونو پوشیدم 

سالن بزرگ و سکوت منم تن تن نوشتم از ته سالن تق تق تق تق اومدم برگه رو بدم احساس ملکه بودن بم دست داده بود 

مانتوی خواهرمم ک ۱۷سایز برام بزرگ بودم پوشبده بودم

من تازه از ۱۷_۱۸سالگی این کارارو شروع کردم یسری ده سالم بود تازه فهمیده بود پریود چیه یروز شمال بودی ...

😁😁😂😂😂😂😂

اگر كسي را دوست داري، به او بگو. زيرا قلبها معمولاً با كلماتي كه ناگفته مي‌مانند، مي‌شكنند 

من ی بار شلوار پارچه ای پوشیدم با کتونی از اون ساقدارا ۱۰.۱۱سالم بود 

فک کردم خیلی شیکم خنخخ

با دخترخالم رفتیم بیرون دور دور

بعد موقع برگشت گفت واااااای این چیه پوشیدی هیچوقت کتونی با شلوار پارچه نپوش و کلی بهم خندید دختر خالم ۵سال ازم بزرگتره

ضایع شدم

من تازه از ۱۷_۱۸سالگی این کارارو شروع کردم یسری ده سالم بود تازه فهمیده بود پریود چیه یروز شمال بودی ...

وایییییییییییییییییییییییییییییییی منم بخدا دلغون بودم دانشجوی کارشناسی ارشد بودم مثلا خیلی باکلاسم همکلاسیم اومد بهم گفت کنفراس دارم مرد هم بود بهم گفتم برو ش ق محکم کنفرانس بده منظورم شخ سفت بود گفتم ش ق

من ی بار شلوار پارچه ای پوشیدم با کتونی از اون ساقدارا ۱۰.۱۱سالم بود  فک کردم خیلی شیکم خ ...

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ