2777
2789

بچه ها تیپهای خز خیلتون چیه

وایی من یه بلوز شلوار پاچه گشاد داشتم عروسی میپوشیدم رو پایین شلوارش گلدوزی بود خلاصه عمم اینا اومده بودن پسرش از من خوشش میومد زمستوونم ببود سسسسسسسسردمیخواستیم بریسم بیرون مامانم اینا زودتر رفتن قرار شد من وایسم دادشم از مدرسه بیاد باهم بریم من این لباس شلوارم پوشیدم مجلسسی یه پالتو چرم گشاد خز دارم داشتم یه صندل بندی مجلسی داشتم عروسی میپوشیدم بنفش بود پوشیدمو کوهامم فرق چپ با ژل چسبوندمو  صورتمم پرجوش دماغمم گنده مامانم یه مداد ابروی مارک بل داشت ازین کوچیک طلایی ها زدم دور لبم زدم رو ابروهامو گوشه چشممو رژم داشتم صورتی ازین خیلی کوچیکا بود زدم رولبمو گونه هام سایه هام شال هندی مد بود اگه یادتون باشه زر زری بود پوشیدم حالت روسری گره زدم خفتی اتکلن هاوایی مامانمم زدم عینک افتابیمم زدمو رفتیم بیرون پاهام قندیل بسته بود کفشم بندی بود کل پام بیرون بودر کمی برف میومد همه هم نگام میکردن منم فک میکردم عجب شیکی هستم ابرومو مینداختم بالا لبامم کمی جلو غنچه ای میکردم خلاصه میخواستم پسرعمم سکته بدم با دلبریم اقا ما رسیدیم دمه پاساژ مامانمو عمم با تعجب هنگ کرده بودن اول پریدم به پسرعمم سلاک کردم مثلا مامانمو بقیه ندیدم چرا؟؟/خلاصه مامانمم جلوی پسرعمم اومد تا میتونست فشم داد ذلیل مرده این چه تیپیه بابات ببینه میکشتت بریم خونه عوض منو زد منو برم گردوند خونه خلاصه شلوار مانتو گشادمو پوشیدم وایسید صورتمو شستم چادرم سرم کرد رفتم خلاصه پسرعمم کلن تو هنگ کارامون بود مامانم کلن خیلی تابلو میکرد ازش تازگیا پرسیدم میگفت خودت تابلو بودی ولی میخواستم کاری کنم نیان بگیرنت بدبخت بشی خلاصه خیلی دلبری میکردم جلوش مامانم تر میزد بازم دارم میگم ..شماهاچی؟/

گره افتاده به کارم به صلواتتون نیازمندم میشه کمک کنید اللهم صل علی محمد وال محمد

وای ترکیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
وای ترکیدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلی تابلو بودم واییی همش لبامو جلوش قلوه میکردم نمیدونم چرا فقط 12سالم بود

گره افتاده به کارم به صلواتتون نیازمندم میشه کمک کنید اللهم صل علی محمد وال محمد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عكسشو دارم سال ٧٩اينا بود دامن لنگي گل گلي مد شده بود البته بد نبود ولي برا منكه -٦-١٧بودم خوب ...

وای دامن لنگی منم داشتم همش میپوشیدم میرفت بیرون خرید سرکوچه بامانتو پسر بقال کوچمون نگام کنه چرررررررررررررررررا

آخرش به پسر عمت رسیدی؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ماشاالله شماها چقد زود راه افتادین من تا ۱۵سالگیم انقد گاگول بودم میرفتم تو دسته مردا زنجیر میزدم 😒😒😕😐😐😐

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
ماشاالله شماها چقد زود راه افتادین من تا ۱۵سالگیم انقد گاگول بودم میرفتم تو دسته مردا زنجیر میزدم 😒 ...

بخدا گاگول بودم ولی نمیدونم چرا جلب توجهه کردن دوست داشتم