بچه ها تیپهای خز خیلتون چیه
وایی من یه بلوز شلوار پاچه گشاد داشتم عروسی میپوشیدم رو پایین شلوارش گلدوزی بود خلاصه عمم اینا اومده بودن پسرش از من خوشش میومد زمستوونم ببود سسسسسسسسردمیخواستیم بریسم بیرون مامانم اینا زودتر رفتن قرار شد من وایسم دادشم از مدرسه بیاد باهم بریم من این لباس شلوارم پوشیدم مجلسسی یه پالتو چرم گشاد خز دارم داشتم یه صندل بندی مجلسی داشتم عروسی میپوشیدم بنفش بود پوشیدمو کوهامم فرق چپ با ژل چسبوندمو صورتمم پرجوش دماغمم گنده مامانم یه مداد ابروی مارک بل داشت ازین کوچیک طلایی ها زدم دور لبم زدم رو ابروهامو گوشه چشممو رژم داشتم صورتی ازین خیلی کوچیکا بود زدم رولبمو گونه هام سایه هام شال هندی مد بود اگه یادتون باشه زر زری بود پوشیدم حالت روسری گره زدم خفتی اتکلن هاوایی مامانمم زدم عینک افتابیمم زدمو رفتیم بیرون پاهام قندیل بسته بود کفشم بندی بود کل پام بیرون بودر کمی برف میومد همه هم نگام میکردن منم فک میکردم عجب شیکی هستم ابرومو مینداختم بالا لبامم کمی جلو غنچه ای میکردم خلاصه میخواستم پسرعمم سکته بدم با دلبریم اقا ما رسیدیم دمه پاساژ مامانمو عمم با تعجب هنگ کرده بودن اول پریدم به پسرعمم سلاک کردم مثلا مامانمو بقیه ندیدم چرا؟؟/خلاصه مامانمم جلوی پسرعمم اومد تا میتونست فشم داد ذلیل مرده این چه تیپیه بابات ببینه میکشتت بریم خونه عوض منو زد منو برم گردوند خونه خلاصه شلوار مانتو گشادمو پوشیدم وایسید صورتمو شستم چادرم سرم کرد رفتم خلاصه پسرعمم کلن تو هنگ کارامون بود مامانم کلن خیلی تابلو میکرد ازش تازگیا پرسیدم میگفت خودت تابلو بودی ولی میخواستم کاری کنم نیان بگیرنت بدبخت بشی خلاصه خیلی دلبری میکردم جلوش مامانم تر میزد بازم دارم میگم ..شماهاچی؟/