2777
2789
گلی اگه ۷ ، ۸ تا روزی استعاده نکنی بچه پتش زخم میشه. تازه گناه داره بخاد تو پی پیش بمونه. من تا پی پ ...

پی پی اره ولی جیش رو میشه یکم دیرتر عوص کنی

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پسرم تازه دو سالش شده هنوز درک کامل از جیش پیپی نداره.شورت اموزشی هم باید تند تند شسته بشه و خیلی فر ...

ببين عزيزم يه هفته بيخيال فرش خونت شو صبح كه بيدار ميشه پوشكش رو در بيار بازش بزار هر يك ربع ببرش تو حموم بگو جيشششش جيش كن خودتم چند بار باهاش جيش كن بگو جيش كردم كم كم ياد مي گيره

چند روز یبار میخری

هفته ای یکی گاهی چندتا دونه بیشتر.تازه این مولفیکس های بی کیفیتی ک تا بچه دو سه بار جیش میکنه آویزون میشه رو باید کلی پول بابتش بدیم.اول پریما میبستم پاهاش پر از زخم شد و حساسیت کرد

بابا مردا هم دوست ندارن ک خسیس بازی دربیارن ولی بیچاره ها نمیتونن برسونن تو این گرونی واقعا داره فشار میاد ب مردم بیچاره 

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 
هفته ای یکی گاهی چندتا دونه بیشتر.تازه این مولفیکس های بی کیفیتی ک تا بچه دو سه بار جیش میکنه آویزون ...

چند تایی

اینکه خوبه تازه شیر خشکو که قوطیشو میخوام بندازم دور میاد نگاه میکنه تهش یه گَرد شیر باشه بازم میتکونه تو قوطی جدیده،تازه هر بار شیر درست میکنم از این جمله ها دائم میگه.شیر کمتر مصرف کن.چند روز پیش میگفت میشه شیر کمتری تو آبجوش بریزی؟