2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه خوبه تازه شیر خشکو که قوطیشو میخوام بندازم دور میاد نگاه میکنه تهش یه گَرد شیر باشه بازم میتکو ...

شیر خودتو نمیدی بهش یا این کمکیه

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 
پسرمن شیرمو ازاول که دنیا اومدنخورد و سینمو نگرفت دیگه با گریه و زاری و اکراه من شیر خشکی شد.

احی عزیزم

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 
پسرمن شیرمو ازاول که دنیا اومدنخورد و سینمو نگرفت دیگه با گریه و زاری و اکراه من شیر خشکی شد.

فدای سرت عزیزم،انشالله سلامت باشه

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو
اخرین باری که مولفیکس سایز پنج خریدم هشتادو خورده ای لجم گرفت و پسرمو از, پوشک گرفتم. 😂😂

پسرتون چندماهه بود؟

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو
پسرتون چندماهه بود؟

یکماه پیش,, دوسال و نه ماهش بود,,,, جیش رو کامل میگفت و میرفت دستشویی ولی پی پی رو فقط داخل پوشک,,منم دیدم بهترین موقع هست واسه گرفتنش دیگه شروع کردم و الان دیگه پی پی هم میاد دستشویی

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اره دیگه کم کم باید بسترشو فراهم کنم تا یاد بگیره.انقدرم شاشوهه😣

اگه زياد جيش مي كنه يعني طبعش سرده يا سرديش مي كنه هفته اي يه بار يه قاشق چاي خوري عرق يونجه بده خدا خير بده به مامانم پسرم هيجده ماهشه بعضي وقت ها جيش مي كنه ولي اكثرا اوقات جيششو ميگه البته بيرون خونه و شب قبل خواب پوشكش مي كنم تا وقتي كه ببينم كلا پوشكش خشكه با همين فرمون بري جلو به مقصد ميرسي😁😁

چه خوب

اره واقعا خوب تعجب کردم.مولفیکس هم تخفیف زده بود سایز ۳ و ۴ رو میداد ۱۴۵۰۰ که سایز ۴ تموم کرده بود ولی گفت میاره

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون