2777
2789
اگه زياد جيش مي كنه يعني طبعش سرده يا سرديش مي كنه هفته اي يه بار يه قاشق چاي خوري عرق يونجه بده خدا ...

خانومی اینکه همش بازش میکنی و میبندیش باعث نمیشه جیششو نگع.منم پسرم از خواب بیدار میشع بازش میکنم میخواد بریم بیرون میبندمش

نذر سوره اسرا دارم.۵تا مونده اگه کسی میتونه کمک کنه اگه خواستید بخونید لطفا بهم بگید...ممنون
اگه زياد جيش مي كنه يعني طبعش سرده يا سرديش مي كنه هفته اي يه بار يه قاشق چاي خوري عرق يونجه بده خدا ...

پسر منم ۱۸ ماهه هست،اصلا بازش نمیکنم .چه زود یادش دادید.تو خونه که بازه اگه پی پی داشته باشه چی میشه؟؟؟

98/11/1 شروع رژیم، وزن شروع 75/5، 98/12/1 وزن فعلی 71/5،  وزن هدف60 کیلو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شاهرودم..قیمت قبلش سی و دو تومن بوود

مرسی سر برج سایز ۴ توش ۴۴ تا داره ۴۶ خریدم الان ۶۵ می دن

دولت خیلی بی قانونه چرا اینقدر نوسان .اهل احتکار نیستم .ولی اینقدر زورم اومده می گم کاش بیشتر می خریدم تو خونه انبار می کردم.هر روز دارن می کشن رو قیمتا

ژیلت ۵ تومنی رو خریدم ۲۵ 

پسر منم ۱۸ ماهه هست،اصلا بازش نمیکنم .چه زود یادش دادید.تو خونه که بازه اگه پی پی داشته باشه چی میشه ...

كلا دستشويي داشته باشه ميگه جيش به پي پي هم ميگه جيش مامانم ميگه تازه من تنبلي كردم خودش ماها رو از پانزده ماهگي از پوشك گرفته اصلا شب ادراري نگرفتيم چون مجبورمون نكرده فقط تو اون شرايط قرارمون داده الانم پسر من يه وقتاي تو خونه جيش مي كنه ولي نود درصد مواقع جيششو ميگه