2777
2789
یعنی روزی ۳ تا میبندین 😣 من روزی ۶ تا ۸ تا

شما خیلی پولدارین

فروش انواع نقره جات ب قیمت عمده💎💍؛سفارشات نقره پذیرفته میشود.سفارشات برای کارهای بافتنی کودکان نیز همینطور.🧣👒۰۹۳۶۴۱۸۴۶۶۷ لطفا ب این شماره پیام دهید.برای اطلاعات بیشتر پیام دوستی بفرستین😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امدم یه روز کهنه کنم بلد نبودم پلاستیکو خوب ببندم .پیپی کردنی کلا زد بیرون 😁😁دیگه نبستم

یاد می‌گیری. یه بسته مولفیکس از قدیم دارم فقط واسه بیرون رفتن طولانی یا مهمونی چون میترسم پس بدن. واقعا نمیکشم

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
یعنی روزی ۳ تا میبندین 😣 من روزی ۶ تا ۸ تا

منم قبل گرون شدن اینطوری بودم میگفتم بچم اذیت نشه ولی الان میگم عب نداره بچس دیگه بزرگ شد یادش میره منم الان روزی دوتاسه تا میبندم شبا هم از اول باز میزارم 

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 

واقعا سخت شده خرید پوشک و شیر خشک.از طرفی شوهرم هی راه ب راه میاد بالاسرم میگه حروم نکنیا کمتر مصرف کن.دلم میخواد خفش کنم.بابا بچه وقتی جیش میکنه توش اویزون میشه نمیشه اون پوشکو نگه دارم باید بندازم دور.

یاد می‌گیری. یه بسته مولفیکس از قدیم دارم فقط واسه بیرون رفتن طولانی یا مهمونی چون میترسم پس بدن. وا ...

کهنه میزاری یا پوشک میگیری منظورم پوشک سادس

ب قول یار قدیمیم 😍زندگی افسانه 😍افسانه هاست 😍هر کی دلبند به اوست😍دیوانه ی دیوانه هاست 
واقعا سخت شده خرید پوشک و شیر خشک.از طرفی شوهرم هی راه ب راه میاد بالاسرم میگه حروم نکنیا کمتر مصرف ...

ب مردا باشه باید همونو بزاریم تو افتاب خشک شه دوباره ببندیم😅😅