2777
2789
منم دورو بریام همه از لحاظ مالی ازمون بالاترن اما منم زندگیمو دوست دارم خداروشکر مشکل جدی ای نداریم& ...

خدا رو شکر ، خوشبخت باشی گلم ، بابای من طلافروش و پولدار و بزرگ شهرمون هست ولی چنان بلاهایی سر خانواده ام اومده که کمتر کسی تحمل شنیدنشو داره، آهسته و پیوسته باشیم بهتره 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
من داداشم خداروشکر اوضاع مالیشون خوبه .. خیلی سعی میکنم حسرت زندگیشون و نخورم خیلیااا

منم تلاشم رو میکنم. کم کردم رفت و امد رو حتی با خواهرم که شام نیان منم نمیرم چون واقعا نمیتونم مهمونی بگیرم هرچند ساده

مشاوره پوست و مو

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دعا کنیم واسه هم به حق این ساعت

هرکی میگه پول خوشبختی نمیاره دروغ محض گفته. تا مرز جنون میره ادم. میخواستم طلاق بگیرم از همسرم ک بیشتر از این سرشکسته نباشه پیشم ولی نذاشت😤 شرایط خیلی سختیه. خیلی سخت سخت سخت داره میگذره بهم

مشاوره پوست و مو
من خیلی حرص پول و میخورم .. عوضش پول هم از راه دور واسم شکلک در میاره در میره 😣

ته دهنت باشه ولی حسرتشو نخور که ازت دور میشه ، عزیزم از قانون جاذبه استفاده کن

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
خدا رو شکر ، خوشبخت باشی گلم ، بابای من طلافروش و پولدار و بزرگ شهرمون هست ولی چنان بلاهایی سر خانوا ...

ممنونم عزیزم ♥

راستش آدم اگه به خودش باشه با کم هم میتونه بسازه چون مهم کنارهم خوش بودنه

اما اماااان امااااان از حرفها و تیکه های دورو بریا که قلب آدمو آتیش میزنه

همین چیزاست که باعث میشه آدم از بی پولی دلگیر بشه و غصه ش بگیره

✅محالُ ممکن میکنه وقتی بخواد  خـــدای تو ...
همش  میگم کاش پس انداز داشتم کاش پدرشوهر دیت و دل باز داشتم

آخی مثل مایی.پدرشوهرمپدرشوهرم الحمدلله وضع مالیش خیلی خوبه.یعنی خیلی خیلی خوب.مادرشوهرمم کلی زمین داره از خودش.اما5تومن از ما دریغ کردن واسه خرید ماشین دست دوم.شوهرم میخواست برسه اسنپ.گفتیم قرض 3هفته ای (آخه درخواست وام ودیعه داده بودیم)به قبله قسم ندادنندادن بهمون.الان شوهرم با موتور دست دوم تو الو پیک هست.الاهی بمیرم براش عوام سرد شده.دعا کنید بشه شاگرد خصوصی بگیره واسه تدریس.نخبه س.هعی

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...