امروز رفتم سونو انومالی همه چی خوب بود و جنسیتش هم دختر بود هم دخترم هم شوهرم هر دو خوشحال شدن ولی خودم دوست داشتم پسر باشه که مزه پسر داشتن هم بچشم اما گفت دختره نه که ناراحت باشم ولی دوست داشتم پسر دار هم بشم😕😕😕😕ممکنه اشتباه بکنه سونوگرافی یا امکان خطا صفره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من انومال رفتم بازم گفت احتمالی دختره سونو ۲۸ هفته دیگه حتمی گفت منم مثل شما دوست داشتم ...
اره دیگه خدا خواسته دختر داشته باشیم همینکه سالم هستن بچه هامون خودش خیلی لطف بزرگیه ولی ما ادما همش دوست داریم همه چیو داشته باشیم خیلی خیلی دلم میخواست پسر باشه
فک نکنم اشتباه باشه....شاید یک درصد...هرچند دوس ندارم ناامیدت کنم....من هفته 11 و پنج روز بودمم احساس میکنم درسته تشخیص....ویارت چطوره خوبه..حالت تهوع..بچه کدوم قسمته تو ان تی
در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر! مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر
یکی مثل من چون مادر شوهرم 5 دختر داره و یه پسر همه انتظاره پسر ازم دارن...اخه یکی دیگه 5 تا زاییده من که اولین بچمه هر چی باشه چه فرقی داره ....نمیفهمن که
در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر! مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر
چیزی نمیگه بنده خدا....فقط خیلی پسر دوسته ...دیگه شورشو دراورده...مثلا یکی میگه اگه دخترشد اسمشو چی ...
دیگه بیشتر ازین میخوای بگه😁 من اگه بودم خیلی ناراحت می شدم خودش نتونسته پسر بیاره حالا از عروس انتظار پسر داره همون یکی هم که داره خدا رو شکر کنه دیگه والله پسر چیز خاصی نداره من خودم اگه پسر دوست دارم به خاطر اینه که میخوام از هر دو جنسش داشته باشه حالا که یکی داره این حساسیتا زیادیه دیگه