2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حرف مردم بزاره هیشکی با جنسیت بچه هاش مشکل نداشت.....مردم نمیذارن...من درک میکنم کسایی رو که دوس ...

دهنشو باید گل گرفت تا دیگه زر زر نکنن

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
من انومال رفتم بازم گفت احتمالی دختره سونو ۲۸ هفته دیگه حتمی گفت  منم مثل شما دوست داشتم ...

اره دیگه خدا خواسته دختر داشته باشیم همینکه سالم هستن بچه هامون خودش خیلی لطف بزرگیه ولی ما ادما همش دوست داریم همه چیو داشته باشیم خیلی خیلی دلم میخواست پسر باشه

نوزده

فک نکنم اشتباه باشه....شاید یک درصد...هرچند دوس ندارم ناامیدت کنم....من هفته 11 و پنج روز بودمم احساس میکنم درسته تشخیص....ویارت چطوره خوبه..حالت تهوع..بچه کدوم قسمته تو ان تی

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
دهنشو باید گل گرفت تا دیگه زر زر نکنن

یکی مثل من چون مادر شوهرم 5 دختر داره و یه پسر همه انتظاره پسر ازم دارن...اخه یکی دیگه 5 تا زاییده من که اولین بچمه هر چی باشه چه فرقی داره ....نمیفهمن که

یکی مثل من چون مادر شوهرم 5 دختر داره و یه پسر همه انتظاره پسر ازم دارن...اخه یکی دیگه 5 تا زاییده م ...

بگو جور تو رو باید من بکشم ضیفه 😓

دختر بشه یا پسر زحمتشو بزرگ کردنش مال من مادره .. چقد کوته فکرن بعضیا . خدا بهت صبر بده. سعی کن نذاری ادامه بدن ب این حرفاشون..

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
بگو جور تو رو باید من بکشم ضیفه 😓  دختر بشه یا پسر زحمتشو بزرگ کردنش مال من مادره .. چقد ک ...

چیزی نمیگه بنده خدا....فقط خیلی پسر دوسته ...دیگه شورشو دراورده...مثلا یکی میگه اگه دخترشد اسمشو چی میخای بذاری...با غضب طرفو نگاه میکنه...میگه فلانی حرف خوب تو دهنش نمیچرخه...خو این حرکات بهم استرس میده

ویار که اصلا ندارم تو ان تی هم رو کاغذ سمت چپ بود

من برعکس توام ولی هفته دوازده گفتن احتمال دختره...بچه هم سرش سمت راسته...حالت تهوع شدید دارم...به بو حساس شدم...نمیدونم چقد درست بود دیگه 

چیزی نمیگه بنده خدا....فقط خیلی پسر دوسته ...دیگه شورشو دراورده...مثلا یکی میگه اگه دخترشد اسمشو چی ...

حق داری ... ولی از الان بگو جنسیت فرقی برامون نداره و ما بیشتر عاشق دختریم.. ایشالا همونی بشه ک میخای 🌷

چیزی نمیگه بنده خدا....فقط خیلی پسر دوسته ...دیگه شورشو دراورده...مثلا یکی میگه اگه دخترشد اسمشو چی ...

دیگه بیشتر ازین میخوای بگه😁 من اگه بودم خیلی ناراحت می شدم خودش نتونسته پسر بیاره حالا از عروس انتظار پسر داره همون یکی هم که داره خدا رو شکر کنه دیگه والله پسر چیز خاصی نداره من خودم اگه پسر دوست دارم به خاطر اینه که میخوام از هر دو جنسش داشته باشه حالا که یکی داره این حساسیتا زیادیه دیگه

حق داری ... ولی از الان بگو جنسیت فرقی برامون نداره و ما بیشتر عاشق دختریم.. ایشالا همونی بشه ک میخا ...

میگم و و خدا میدونه بخاطره دل اون نبود یه درصدم برام مهم نبود....ایشالا....ایشالا هر کی بچه از خدا میخاد خدا بهش بده و سالم و صالح

میگم و و خدا میدونه بخاطره دل اون نبود یه درصدم برام مهم نبود....ایشالا....ایشالا هر کی بچه از خدا م ...

ایشالا عزیزم 🌼🌼🌼