2777
2789
عنوان

تک نیت یا حس ششم

61 بازدید | 9 پست

پارتنرم یهویی رفته الان مدت زیادی گذشته میخوام بدونم ته دلش یه من چه حسی از اول و الان داشته؟ دل تنگم میشه؟از کسایی که احساس قوی یا مهارت خاصی دارنفقط حسشو لطفا میگید همین.

اولش جذب بوده واقعی

ولی مدلش وابستگی عمیق نبوده بیشتر هیجان یا کشش یا دوست داشتن لحظهای

غرور جلوشه، دلتنگی پشتشه

بهت فکر میکنه آره.

دلش تنگ میشه بعضی شبا وقتی حواسش پرته.

ولی برنمیگرده راحت، چون مدلش فرار از احساس سنگینه.

اولش جذب بوده واقعیولی مدلش وابستگی عمیق نبوده بیشتر هیجان یا کشش یا دوست داشتن لحظهایغرور جلوشه، دل ...

حستون درست درمیاد؟

اون الان پشیمونه که من خودمو عقب کشیدم؟خودش پیام میده ؟

چرا سرد شده بود؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولش جذب بوده واقعیولی مدلش وابستگی عمیق نبوده بیشتر هیجان یا کشش یا دوست داشتن لحظهایغرور جلوشه، دل ...

سال جدید ازدواج دارم یا خاستکار؟

حال روحیم خوب نیست..برام یه صلوات بفرست لطفا.😔

حستون درست درمیاد؟اون الان پشیمونه که من خودمو عقب کشیدم؟خودش پیام میده ؟چرا سرد شده بود؟

حس میاد که بعد از اینکه من عقب کشیدم یه تلنگر خورده و غرورش بیشتر از دلش جلوشه؛ دلتنگی مقطعی هست ولی سبک احساسش عمیق و پایدار نبوده، برای همین سرد شده چون وقتی رابطه جدیتر شد عقب رفت. احتمال پیام هست، اما وقتی که مطمئن شه هنوز راه براش بازه

سال جدید ازدواج دارم یا خاستکار؟

خب ببین انرژی سال جدید بیشتر بوی خواستگار میده تا ازدواج قطعی

یع آشنایی یا پیشنهاد جدی سر راهت میاد که اولش خودت دودل میشی، ولی طرف مقابل جدیتر از چیزیه که فکر میکنی ازدواج اکه باشه بیشتر به تصمیم خودت بستگی داره تا عجلهی سرنوشت سال ، سال باز شدن دره، نه الزاماً رفتن زیر یه سقف

حس میاد که بعد از اینکه من عقب کشیدم یه تلنگر خورده و غرورش بیشتر از دلش جلوشه؛ دلتنگی مقطعی هست ولی ...

یعنی فقط یه تایم کوتاهی دلش تنگ میشه؟

مدلش اینجوریه که رابطه عمیق نمیخواد؟

خب راه براش بازه یعنی چی عزیزم؟

من شرایط خیلی بد بودم که ناپدید شد الان یکسال گذشته نمیدونم واقعا باهاش ارتباط بگیرم یا نه رابطه خیلی جدی بود و جلو خانوادم خیلی شکسته شدم نمیدونم حسش واقعی بوده یا بخاطر منافعی با من بوده این فکر اذیتممیکنه بخاطر احساس یا پول

خب ببین انرژی سال جدید بیشتر بوی خواستگار میده تا ازدواج قطعی یع آشنایی یا پیشنهاد جدی سر راهت میاد ...

حس جواد رو بهم میگی؟ آخرش چی میشه ارتباطمون؟

حال روحیم خوب نیست..برام یه صلوات بفرست لطفا.😔