پارتنرم یهویی رفته الان مدت زیادی گذشته میخوام بدونم ته دلش یه من چه حسی از اول و الان داشته؟ دل تنگم میشه؟از کسایی که احساس قوی یا مهارت خاصی دارنفقط حسشو لطفا میگید همین.
حستون درست درمیاد؟اون الان پشیمونه که من خودمو عقب کشیدم؟خودش پیام میده ؟چرا سرد شده بود؟
حس میاد که بعد از اینکه من عقب کشیدم یه تلنگر خورده و غرورش بیشتر از دلش جلوشه؛ دلتنگی مقطعی هست ولی سبک احساسش عمیق و پایدار نبوده، برای همین سرد شده چون وقتی رابطه جدیتر شد عقب رفت. احتمال پیام هست، اما وقتی که مطمئن شه هنوز راه براش بازه
خب ببین انرژی سال جدید بیشتر بوی خواستگار میده تا ازدواج قطعی
یع آشنایی یا پیشنهاد جدی سر راهت میاد که اولش خودت دودل میشی، ولی طرف مقابل جدیتر از چیزیه که فکر میکنی ازدواج اکه باشه بیشتر به تصمیم خودت بستگی داره تا عجلهی سرنوشت سال ، سال باز شدن دره، نه الزاماً رفتن زیر یه سقف
اولش جذب بوده واقعیولی مدلش وابستگی عمیق نبوده بیشتر هیجان یا کشش یا دوست داشتن لحظهایغرور جلوشه، دل ...
من شرایط خیلی بد بودم که ناپدید شد الان یکسال گذشته نمیدونم واقعا باهاش ارتباط بگیرم یا نه رابطه خیلی جدی بود و جلو خانوادم خیلی شکسته شدم نمیدونم حسش واقعی بوده یا بخاطر منافعی با من بوده این فکر اذیتممیکنه بخاطر احساس یا پول