2777
2789
عنوان

جن 🙀

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 45 پست
من مطمعنم یکی برام این کارو کرده اتفاقای عجیبیم برام میوفته تو میدونی باید چیکار بکنم؟

باید رو خودت کار کنی تلقین کنی ک نیس ب چیزایی ک تو سرت میندازه رو افکار منفی خط بکشی خودش ب قصدش نرسه میره

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه ميشه؟🙀

میشه ب راحتی مثلا جن میفرستن دشمنات میگن هر خواستگاری واسه دختره اومد بهش تلقین کن دم گوشش بگو ن این خوب نیس بعد اون دختره بی خود و بی جهت تو دلش میوفته ک خواستگارو رد کنه و بهترین کیس ها رو هم رد میکنه نگو جن فرستادن براش

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
اگه بخوام ميتونم احضارش كنم؟

باید بری پیش یه دعانویس ماهر و کسی ک صاحب کتابه

چه اتفاقايي بگو  خيلي دوست دارم بشنوم

من اولا فک میکردم ایراد از خونمونه ولی به نظرم ممکنه یکی برام جن احضار کرده باشه 

صبا وقتی منو همسرم از خواب بیدار میشیم همه جای بدنمون درد میکنه خوابای اشفته داریم وکلا کسل واشفته ایم

با وجود اینکه منو همسرم عاشق همدیگه ایم ولی الکی الکی دعوامون میشه انگار تعادل نداریم

خیلی چیزا توخونه گم میشه بعد میبینم مثلا رومیزه یا توکشو

حافظه م به صفر کشیده همه چی یادم میره 

نماز نمیتونم بخونم همش یادم میره

کلی ازمایش دادیم هم من هم شوهرم خداروشکر سالمیم ولی این مشکلارو چن ساله داریم

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
باید رو خودت کار کنی تلقین کنی ک نیس ب چیزایی ک تو سرت میندازه رو افکار منفی خط بکشی خودش ب قصدش نرس ...

الان چهار ساله همین کارو میکنم ولی چن شب پیش یهو لامپ دستشویی ترکید خیلی وحشت کردم نمیدونم چیکار کنم چن بارم وقتی جلو اینه بودم یه چیزی سریع از کنارم رد شده

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
احضارش كنم چي ميشه؟

نمیدونم اونو میتونی احضار کنی یا نه خب یه جن دیگه احضار میکنه برات ک بره پیش کسی ک میخوای اذیتش کنه ب دعانویس بگی جنو ازت دور میکنه اونی ک کنارته

نمیدونم اونو میتونی احضار کنی یا نه خب یه جن دیگه احضار میکنه برات ک بره پیش کسی ک میخوای اذیتش کنه ...

اي بابا ما دشمن نداريم نميدونم وايييي همش حس ميكنم يكي كنارمه

من اولا فک میکردم ایراد از خونمونه ولی به نظرم ممکنه یکی برام جن احضار کرده باشه  صبا وقتی منو ...

واست جن احضار نکردن واسه تو احتمالا یا طلسم انداختن تو خونت یا یه چیزی ک توش طلسم خوندن و توش فوت کردن دادن خوردی گزینه ی دوم خیلی خلاصی ازش سخته

الان چهار ساله همین کارو میکنم ولی چن شب پیش یهو لامپ دستشویی ترکید خیلی وحشت کردم نمیدونم چیکار کنم ...

خب تا حالا حس کردی ساعت خونتون خواب بمونه کار نکنه یهو ؟