2777
2789
عنوان

جن 🙀

392 بازدید | 45 پست

خواستم نظراتونو بدونم

ي بار يكي از فاميلامون خانوادش ميرن بيرون اون پيش مادر بزرگش ميمونه بعد خانوادش قبول ميكنن و ميرن بيرون اون خانوم مادربزرگش ميخوابه و خونشون خيلي قديميه بوده و اين مال قديمه دختره ميره حياط داره ظرف ميشوره ك ميگه حس كردي يكي پشتمه برگشتم ديدم ي چيز سفيد مثل جسم ادم اما نوراني و بدون چهره ر هيچي بدو ميرن پيش مادر بزرگش ميبينه از دهان مادربزرگش كف امده و مرده

دومي يكي از فاميلامون هر وقت ميرن انباري ميگه وشگونم ميگيرن مياد ميبينم كبود كبودع 

براي خودمم همش حس ميكنم يكي پيشمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر جان اگه حس میکنی همش یکی پیشته یکی واست جن احضار کرده

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

منم هفت سال خونه مادرشوهرم زندگی کردم بودش الانم که ابجیم اونجا زندگی میکنه. جاری هستیم میگه هنوزم هست ولی کاری ندارن بهمون فقط گاهی خوابیم از رومون رد میشن ابجبم میگه گاهی لباس نظامی شوهرش رو هم میپوشن ابجیم از ترس میره زیر پتو. گاهی هم گرامافون رو روشن میکنن همین ما دیگه عادت کردیم بهشون کاری با ما ندارن یا به قولی مسلمون هستن 

محجبه باش بانو بگذار در بزنند و پشت در بمانند   

مادر بزرگ جد منم این حالتا رو داشته یه بار وقتی حامله بوده پدرشوهرش مریض میشه اینم میره برای مراقبتش نصف شب که خواب بوده میبینه یه بوی خیلی خوبی میاد بیدار میشه میره اتاق بغلی میبینه یه توده نورانی اطراف پدر شوهرشه ویه گل سبز براق دستشه تا بیاد حرف بزنه پدر شوهره چشماشو میبنده وفوت میکنه بیچاره همون لحظه از ترس بچش سقط میشه وتا چن ماه نمیتونسته حرف بزنه

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
استارتر جان اگه حس میکنی همش یکی پیشته یکی واست جن احضار کرده

من مطمعنم یکی برام این کارو کرده اتفاقای عجیبیم برام میوفته تو میدونی باید چیکار بکنم؟

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍