2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 111 پست
هر جور راحتی ....بیشتر فکر کن ....فکرای مثبت نه اینکه بگی با مهریه و‌غیره بترسونمش با بزور که شده بی ...

ممنون

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
بنظرم بشین تو‌خونه‌خودت و‌درو ببند رو هم نده تا این ماره نیاد برات

انشالا تاببینم چی پیش میاد...مرسی

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پس مطمئن باش مجبورت میکنن بری بالای خونشون زندگی کنی و اگه تو دادگاه حرف اینو بزنی که خونه بخره میگه ...

نه دیگه این خانم عقد و باکره هست عدم تمکین نمیتونه بزنه تمکین مال کسیه که رابطه جنسی و با شوهرش برقرار کرده

عزیزم درخواست دوستی دادم بهت اگه دوس داشتی قبول کن یکم صحبت کنیم .. فکر میکنم یه کوچولو شرایطمون مثل هم هستش

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹