2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 111 پست
اره ولای هر جا هم که خو.نه بگیره شما موظف میشی که بری اونم با خواهر شوهری که شما داری حتی ممکنه بگه ...

آره اتفاقایکی بودزنه میگه مهرمومیخوام مرده هم میگه باشه بهت میدم تمام مهریروبهش میده ولی میبرتش توکپرزندگی کنه

واسه نی نی منم صلوات بفرستید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم بهت پیشنهاد میدم مهریتو اجرا نزار با شوهرت حرف بزن مشکلاتتو حل کن و زندگیتو سر هرچیز الکی بهم ...

من باهاش خیلی صحبت میکنم میگم اگه دوستم داری بهم ثابت کن همش میگه مگه من برات کم گذاشتم...اصلااشتباهاتشوقبول نداره فقط میگه دوستت دارم عاشقتم..منطقی نیست...وگرنه من اصلادوس ندارم طلاق بگیرم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
جدی؟مرسی

اره.ولی شکایت نکن از شوهرت به نظرم شکایت کنی زندگیت دیگه هیچ وقت درست نمیشه هر چند ماه میخوای سکه بگیری که چی.چه ارزشی داره بعد چند سال میکشه عمر وجوونی به باد میره

به نظرم شوهرت نسبت بهت دلچرکینه.اگه بهت لج کنه و طلاقت نده چی

نه ازاولش بهم میگفت بایدبیای خونه ی بابام زندگی کنیم ازروزخواستگاری میگفت ماتازه عروسوبیرون نمیبریم وازاین سنتهای مسخره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
والاایشون که ازاولش گفتن بایدبیای طبقه ی بالای خونمون زندگی کنی ولی من ازخاهرشوهرم میترسم خیلی بامن ...

پس مطمئن باش مجبورت میکنن بری بالای خونشون زندگی کنی و اگه تو دادگاه حرف اینو بزنی که خونه بخره میگه شرایط خرید و اجتاره ندارم و باید بیاد بالای خونه مون زندگی کنه دادکاه هم اونن هب عنوان خونه قبول میکنه و براتون عدم تمکین میزنه و باید تا 24 ساعت بری توی اون خونه

اره.ولی شکایت نکن از شوهرت به نظرم شکایت کنی زندگیت دیگه هیچ وقت درست نمیشه هر چند ماه میخوای سکه بگ ...

مهریمواجراگذاشتم ولی فعلادادخواستش نرفته براش

پس مطمئن باش مجبورت میکنن بری بالای خونشون زندگی کنی و اگه تو دادگاه حرف اینو بزنی که خونه بخره میگه ...

خب ازاولم مجبورم میکردبرم اون خونه😔

نه ازاولش بهم میگفت بایدبیای خونه ی بابام زندگی کنیم ازروزخواستگاری میگفت ماتازه عروسوبیرون نمیبریم ...

خب گلم شما خواستگار و با این شرایط قبول کردی اگه مخالف بودی چرا قبول کردی

اره.ولی شکایت نکن از شوهرت به نظرم شکایت کنی زندگیت دیگه هیچ وقت درست نمیشه هر چند ماه میخوای سکه بگ ...

من میخوام به خودش بیادوگرنه سکه برام مهم نیست

مهریمواجراگذاشتم ولی فعلادادخواستش نرفته براش

به نظرم نباید این کار و میکردی خودت میدونی ولی به هرحال اگه لج کنه و طلاقت نده و همینجور بمونی چی اگه تصمیم به زندگی باهاش نداری حداقل توافقی جدا شو نه این که کار به دادگاه بکشه