2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 111 پست
خب گلم شما خواستگار و با این شرایط قبول کردی اگه مخالف بودی چرا قبول کردی

خب فکرنمیکردم خانوادش اینقدردخالت کنن اگه دخالت نکنن میرم اونجازندگی میکنم مشکلی ندارم

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
به نظرم نباید این کار و میکردی خودت میدونی ولی به هرحال اگه لج کنه و طلاقت نده و همینجور بمونی چی اگ ...

میخوام زندگی کنم ولی وقتی دوماه دوماه قهرمیکنه سرحرف خانوادش وچیزای مسخره عصابم داغون میشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من میخوام به خودش بیادوگرنه سکه برام مهم نیست

شما این فکر و میکنی ولی اون مرد و غرور داره میگه رنم ازم شکایت کرده و مهرشو میخواد.دلش باهات صاف نمیشه تازه اگه بخوای زندگیتو و شوهرتو به خاطر ترس از مهریه باخودت داشته باشی به درد نمیخوره بببخشید که شفاف گفتم

شما این فکر و میکنی ولی اون مرد و غرور داره میگه رنم ازم شکایت کرده و مهرشو میخواد.دلش باهات صاف نمی ...

بله میدونم چی میگیدولی چاره ای ندارم اخرین راهه هرکاری میکنم درست نمیشه همش میگه من همینم

میخوام زندگی کنم ولی وقتی دوماه دوماه قهرمیکنه سرحرف خانوادش وچیزای مسخره عصابم داغون میشه

خب شما برید پیش مشاور بهش بگو که از رفتاری بدت میاد در ضمن هیچ وقت هیچ وقت پیش شوهرت از خانوادش بد نگو چون همیشه نتیجه عکس میده

عزیزم زندگیا همیشه بالا پایین داره فرازو نشیب داره باید تحمل و‌صبر کرد مستقیم نباید بری سر گزینه مهریه .....گف خونه‌بالا بشین قبول کن و‌بشین ارتباطتتو‌کم کن با خونوادش .....با شوهرت بساز   .الان فک میکنی خونه شوهر اذیت میشی عزیزم خونه‌پدر هم بعضی وقتا اوقات مکدر میشه سروصدا میشه تشنج میشه ....همیشه فکرتو مثبت کن برو درخواستاتو‌لغو کن و پا به پای شوهرت زندگی کن باور کن یه روزی از اون خونه‌ بالا هم میرید بچه دار میشید نمیدونی دنیا چی قایم کرده برات شاید روزی برسه دیدن خونواده شوهر برات ارزو باشه

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه
عزیزم زندگیا همیشه بالا پایین داره فرازو نشیب داره باید تحمل و‌صبر کرد مستقیم نباید بری سر گزینه مهر ...

خب اگه یخورده اشتباهاتشوقبول داشته باشه به قران منم دلم نرم میشه باهمه چیزش میسازم...ولی خیلی مغروره همش میگه من همینم...خب منم زنم احساس دارم..وگرنه من نمیخوام جداشم

چی بگم والا خودت صلاح زندگیتو بهتر میدونی

مرسز عزیزم...ولی واقعادیگه هیچ راهی نمونده بودهرچقدر من کوتاه میومدم خودش وخانوادش پرروترمیشدن هرکاری دلشون میخواست میکردن

اره وقتی از خونوادش بد بگی بیشتر لج میکنه ....من خیلی کشیدم ولی اصلا اصلا پیش شوهرم حرفی نمیزنم میگم ...

من زیادازشون بدنمیگم اوناازمن بدمیگن بخدایه روزکامل خواهرشوهرم بهم پیام دادفقط به خودم وخانوادم توهین کرد وفحش داد...ایشون مطلقس وقراره تواون خونه زندگی کنه خیلی بامن لج کرده ازاین موضوع میترسم

منم شوهرم جاهایی بود که‌باید با من باشه ضد من شد .....تهمت حرف بد همه چی خوردم ولی شوهرم پشتمو گرم ن ...

انشالا مشکلاتتون حل میشه وزندگیتون بهتروبهتر☺☺☺منم نمیدونم واقعاچیکارکنم موندم تودوراهی آخه خانوادم میگن به دردزندگی نمیخوره

میهواد با خواهر شوهر تو‌یه خونه زندگی کنی ؟؟؟

نه اوناطبقه ی پایین ماطبقه بالا...خیلی دخالت میکنه خیلی