2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 127 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب آدما معمولا خود واقعیشون رو بعد ازدواج بیشتر نشون میدن ...شما پایه زندگیتو مهریه نذار...چون پیچوندنش از آب خوردن هم راحت تره...

شما که ماشاءالله آگاهی بنظرم خودتو دخالت نده بگو دست من نیست  

خب آدما معمولا خود واقعیشون رو بعد ازدواج بیشتر نشون میدن ...شما پایه زندگیتو مهریه نذار...چون پیچون ...

پس دست کی باشه ؟من گفتم بین خودمون باشه که پدر و مادرا دچار سواتفاهم نشن 

من گفتم 200سکه 3دانگ خونه 40مثقال طلا ولی قبول نکرد الانم که میگم 114با 1خونه میگه نه 114با 3دانگ خوب حالا من فهمیدم وقتی خونه نباشه ثبت نمیکنن که بعد تو زندگیزندگی به دست بیاره به نام موندم چیکار کنم از طرفی نمیخوام فقط 114سکه باشه

آرامش

١٣٧٠سکه البته بخشیدم سال دوم ازدواجم شوهرم تصادف سختی کرد ولی خب ب خیر گذشت بعد اون ی قرون از هرجایی قرض و بدهکاری اگه میداشت تو ی دفتر مینوشت و همیشه بهم میگفت مرگو با چشام دیدم نمیخوام خدایی نکرده بعد هزارر سال اگه اتفاقی واسم افتاد دین مردم ب گردنم باشه همه بدهکاریامو مینویسم زحمتشو بکش😔

ی بار ک ماموریت رفته بودن ناخوداگاه دلم لرزید رفتم سراغ دفتر دیدم مهریه ام هم جزو بدهکاریاشه 

وقتی اومد گفتم مهریه نمیخوامو بخشیدمش

تا الان شایر صدبار پرسیده ک الکی و احساسی گفتی اما من بایقین کامل مهریمو بخشیدم☺

شما چند ساله ازدواج کردی عزیزم  شما سنتی بود یا دوس بودین؟

عزیزم دو سالو چهارماهه

ما سنتی بودازدواجمون

اصلا سراین چیزا بحث نکردیم باهم 

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
١٣٧٠سکه البته بخشیدم سال دوم ازدواجم شوهرم تصادف سختی کرد ولی خب ب خیر گذشت بعد اون ی قرون از هرجایی ...

عزیزم چه زوج خوبی ایشالله که همیشه سالم وسلامت و خوشحال سالیان سال درکنار هم و با هم پیر بشین به ارزوهاتون برسین

آرامش
عزیزم دو سالو چهارماهه ما سنتی بودازدواجمون اصلا سراین چیزا بحث نکردیم باهم 

خوشبخت باشین عزیزم،چه خوب ما که سرمهریه به توافق نمیرسینمیرسی اون چیزی که دلم میخواد قبول نمیکنه

آرامش