2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 127 پست
خوشبخت باشین عزیزم،چه خوب ما که سرمهریه به توافق نمیرسینمیرسی اون چیزی که دلم میخواد قبول نمیکنه

زنده باشی گلم،شمام همینطور

شماچندمیگی اوناچی؟

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنده باشی گلم،شمام همینطور شماچندمیگی اوناچی؟

مرسی.عزیزم،من میگم 114با 1خونه ولی چون خونه نداره میدونم ثبت نمیشه پدرش خونه داره 3تا.  مادرم بهم میگه حداقل یه خونه به اسمت بزنن ولی هنوز بهش نگفتم ای حرفو چون حس میکنم قبول نمیکنن فعلا حرف مهریه بین خانواده ها زده نشده منو ایشون دوس داریم بین خودمون حل بشه که اختلافی نیفته

آرامش
مرسی.عزیزم،من میگم 114با 1خونه ولی چون خونه نداره میدونم ثبت نمیشه پدرش خونه داره 3تا.  مادرم ب ...

عزیزم ولی ازاول زندگی بفکراین چیزانباش بخاطرخودش بخواش نه اینکه فک کن بخاطرخونه باباش خواستیش

بعداتوزندگی جوری باش ک هرچی داشت بنامت بزنه .بخدا زندگی ب این چیزانیست سخت نگیر

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...
عزیزم ولی ازاول زندگی بفکراین چیزانباش بخاطرخودش بخواش نه اینکه فک کن بخاطرخونه باباش خواستیش بعدات ...

درسته ولی واقعا من دوسش دارم ولی از پستی بلندی زندگی میترسم ازینکه خیانت کنخ یا اذیتم کنه یا هرچیز دیگه واسه همین واسه تضمین آینده دلم به مهریه گرم کنم دلم مثل هر زوج دیکه آرامش و خوشبختی میخواد ولی باید یه تضمینی هم باشه صحبت یه عمر زندگیه  کنج وقتی با ایشون دوس شدم سرکار نبود به پاشپموندم تا الان که 4سال و خوردی میگذره دلم میخوادبدونه واسه خودش میخوامش و مهریه هم حقه زنه

آرامش

استارتر جان طرفت یا آدم زرنگی هست یا از طرف کسی حرف شنوی داره، بهش هم تقریبا درست راهنمایی کردن وقتی خونه ای به نامش نیست چی رو از الان قولش رو به شما بده؟ پدر خودش که ۳ تا خونه داره یکی رو به نام زن و بچش نکرده اونوقت بیاد بزنه به نام شما؟ 

سلام

ببخشید نمیفهمم چرا پدرش باید خونشو به نام بچش بزنه؟

کار کرده خونه خریده پسرشم کار کنه خودش بخره حالا اگرم خواست خونشو بده به بچش این دیگه لطفیه که در حق بچش کرده

«و هیچ اندوهی برطرف نشود مگر تو آن را از دل برانی…»
وقتی میگی سه تا خونه پدرش داره اما به نام پسرش نیست حداقل اینه به نام پسرش نزده یا بچش ! من متا ...

بله حتی به اسم خانمشم نیست،بعد من به این فک میکنم اگه خودش خونه بخره ینی به اسم.من.میکنه؟!!!  

آرامش
سلام ببخشید نمیفهمم چرا پدرش باید خونشو به نام بچش بزنه؟ کار کرده خونه خریده پسرشم کار کنه خودش بخ ...

درسته ولی تو این اوضاع اقتصادی دیگه پسرش داره زن میگیره این خونه ها.هم آخرش واسه بچه هاشه پس چه بهتر الان به اسم بزنه 2فردای دیگه افتاد مرد دوراز جون چه فایده

آرامش
بله حتی به اسم خانمشم نیست،بعد من به این فک میکنم اگه خودش خونه بخره ینی به اسم.من.میکنه؟!!!   ...

فقط بستگی به این داره چقد اخلاقش شبیه پدرشه! توی این زندگی ها به فکر گرفتن پول از اینا نباش! اگه فقط با ازدواجت خودت پیشرفت میکنی و کسی میشی و درآمدی بدست میاری برو جلو ! البته بعید میدونم قبل عروسی بشه دوتایی این قضیه رو حل کرد تا وقتی پسرها ی این خانواده توی یک خونه قبل عقدشون با پدرشون یا کسی که حرف شنوی دارن زندگی میکنن! ظاهرا و به اسم شما دارین دوتایی مشکل رو حل میکنین ولی در واقعیت هم مادر شما و هم خانواده ایشون دارن قضیه رو پیش میبرن، اگه خیلی دوسش داری و فکر میکنی بعد این مورد بهتری پیدا نمیکنی همینطوری مثلا دوتایی حلش کن، اما اگه نه سنت کمه و خیلی دوسش نداری یا میدونی کیس های بهتری حتما هست بگو خانواده ها مطرح کنن ( از رو بازی کنن)!