2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 127 پست
فقط بستگی به این داره چقد اخلاقش شبیه پدرشه! توی این زندگی ها به فکر گرفتن پول از اینا نباش! اگه فقط ...

درست میگی میدونم که ایشونم له خانواده مشورت میکنن ولی به من میگه نه حرفی نمیزنه با اونا،من 26سالمه و خیلی نکات مثبت تو این چندسال ازش دیدم ولی باز نمیخوام بیگداربه آب بزنم 

شما از کجا شناخت داری ؟ازدواج کردی؟

آرامش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میگی میدونم که ایشونم له خانواده مشورت میکنن ولی به من میگه نه حرفی نمیزنه با اونا،من 26سالمه و ...

من ازدواج کردم اره، در کل اول موقعیت خودتو ببین، سنت هم مناسب ازدواجه و کاملا آدم منطقی هستی. 

من ازدواج کردم اره، در کل اول موقعیت خودتو ببین، سنت هم مناسب ازدواجه و کاملا آدم منطقی هستی. 

خوشبخت باشی عزیزم،همچنین شما.

چندساله ازدواج کردی مهرت چقدره از تجربیاتت بگی ممنون میشم دوست عزیز .

موقعیتمو از چه لحاظ؟

آرامش

اينكه شما حق طلاق بگيريد ، معنيش اين نيست كه مرد ديگه نميتونه طلاقتون بده . معنيش اين هست كه شما هم مثل همسرتون ميتونيد هر زمان و به هر دليلي خواستيد طلاق بگيريد. يعني تازه برابر ميشيد تو اين زمينه

خیر☹️

شما با يك سزچ ساده ميتونيد متوجه بشيد كه جواب ايشون بله هست. دادن حق طلاق به زن، اين حق رو از مرد نميگيره، فقط به معني اين هست كه هر دو طرف، ميتونن هر زمان كه دلشون خواست جدا بشن

درسته ولی واقعا من دوسش دارم ولی از پستی بلندی زندگی میترسم ازینکه خیانت کنخ یا اذیتم کنه یا هرچیز د ...

بالاخره بايد به يكي از اين موارد رضايت بدن، يا مهريه اي كه در حد توان پرداختشون نباشه كه پس فردا خدائي نكرده اگر لازم شد بتونيد به جاي حق طلاق ازش استفاده كنيد و با اجرا گذاشتن و بخشيدنش طلاق بگيريد . يا بهتون حق طلاق بدن . مهريه در حد توان پرداختشون خيلي معني نداره، چون هر اتفاقي بيفته ميتونن مهريتون رو پرداخت كنن و بگن بايد بسوزي و بسازي و طلاق نميدم

مرسی.عزیزم،من میگم 114با 1خونه ولی چون خونه نداره میدونم ثبت نمیشه پدرش خونه داره 3تا.  مادرم ب ...

برو دفتر خونه بپرس ولی

من آخه دوستم ۳ دانگ از منزل همسر مهرش هست ولی خوب خونه ندارن و مستاجرن 

شاید شرایط خاص داره

شما با يك سزچ ساده ميتونيد متوجه بشيد كه جواب ايشون بله هست. دادن حق طلاق به زن، اين حق رو از مرد نم ...

میدونم

منظور من این بود ک نمیشه تو عقد نامه ۵۰ ۵۰ کردش

فک کنم نمیتونم منظورمو برسونم😂

شما با يك سزچ ساده ميتونيد متوجه بشيد كه جواب ايشون بله هست. دادن حق طلاق به زن، اين حق رو از مرد نم ...

واقعا؟یعنی اگه حق طلاق بهم به این حق فقط واسه من نمیشه ؟

آرامش
شما ازدواج کردی ؟این تعهد نشنیده بودم آخه ما 4سا و 6ماه دوستیم تازه میخوایم عقد کنیم تا الان خیلی پ ...

بله عزیزم اما متاسفانه چون ازدواجم زوری بود فقط تونستم 650 سکه مهریه و حضانت بچه رو بگیرم 

کاش این دوتارو نمیگرفتم اون دوتا خیلی خیلی به دردم میخورد 

عزیزم اگه مهریه نباشه که نمیشه بهش بگو‌ حق زنه .. نزار سخت بگیره یهو دو روز بعد خدایی نکرده به یه مشکلی بر میخورین حالا اگه بخواین طلاق بگیرید دیگه نه پول دارید نه هیچی