2777
2789
عنوان

مامان😢

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 53 پست
من ۶ ماهه مامانم آسمونی شده    

روحشون شاد، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۰ ساله لحظه ای برام مرگش عادی نشده، هر چی میگذره تازه بیشتر بهش احساس نیاز می کنم، روحشون شاد ، الل ...

منم مطمئنم هیچوقت عادی نمیشه ی عقده همیشه گوشه ی دلمون هست. خدا رحمت کنه مادرت رو

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....  
خدا. رحمتش کنه.غصه نخور عزیزم راهیه که همه میرن دیر یا زود ماهم میریم پیش اونا.

می دونم که میریم ولی نبودش سخته ، یه همدرد و همدل نداری ، یه بغل مهربون نداری ، یه آرامش بزرگو‌ نداری برای ما سخته وگرنه رفتگان که میرن جای حق ...

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

الهی خدا خودش دلتون رو آروم کنه, کامنتا رو خوندم اشکام ریخت. من از مامانم دورم, هفته ای نیست که برا دلتنگیم گریه نکنم البته یواشکی و دور از چشم همسر و دخترم.

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...
خدا بیامرزه. الان کجان چیکار میکنن کاش میدونستیم

ممنون

اوف بخدا اینقد دوست داشتم بدونم الان چیکار میکنه دوسه ماه اول خیلی خیلی سخت بود همش فکرمیکردم الان تنهاست گریه میکردم میگفتم تنها توی یه مترجا خوابیده شوهرم هی میکفت جسم مهم نیست روحش تو بهشته ولی اصلا به خرجم نمیرفت هی میکفتم الان دستاش کجاست؟ چشماش؟ تک تک اعضای بدنش جلو چشمم میومد

الهی خدا خودش دلتون رو آروم کنه, کامنتا رو خوندم اشکام ریخت. من از مامانم دورم, هفته ای نیست که برا ...

خدا حفظشون کنه و ۱۲۰ ساله بشن ، برا دختر هیشکی مادر نمی شه ، مامانم همیشه به من می گفت حق نداری غصه بخوری هر وقت من مردم غصه بخور ، من بعد مرگش من همش غصه خوردم 

ممنون اوف بخدا اینقد دوست داشتم بدونم الان چیکار میکنه دوسه ماه اول خیلی خیلی سخت بود همش فکرمیکردم ...

می دونی من از جای مامانم خیالم راحته ، راهیه که همه می ریم ، ولی نیاز بهشون ، نبودنشون برا ما سخته ، وگرنه اونا رفتن جای حق خودشون ، برا ما بازمانده ها نداشتنشون سخته

می دونی من از جای مامانم خیالم راحته ، راهیه که همه می ریم ، ولی نیاز بهشون ، نبودنشون برا ما سخته ، ...

وقتی فوت شد من خیلی براش گریه کردم ازاین میسوختم که این دنیا هیچ خوشی براش نداشت همش نگرانی استرس نه تفریح داشت نه هیچ خوشی خیلی مظلوم بود ان شالله اون دنیا خدا براش جبران کنه

وای وقتی میبینم خواهرشوهرام با مامانشون میگن میخندن چقد حسودیم میشه مادر همتا نداره

من در حسرتشم ، وقتی بود دوستم بود ، محرم اسرارم بود ، همه چی و براش می گفتم ، اما الان... فقط باید یواشکی گریه کنم ... الان داشتم برا پسرم لالایی رو که مامانم همیشه برامون می خوند می خوندم یهو زدم زیر گریه ...

خدا حفظشون کنه و ۱۲۰ ساله بشن ، برا دختر هیشکی مادر نمی شه ، مامانم همیشه به من می گفت حق نداری غصه ...

ممنونم عزیزدلم. خدا به روح مادر بزرگوارتون آرامش عطا کنه.

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار...
وقتی فوت شد من خیلی براش گریه کردم ازاین میسوختم که این دنیا هیچ خوشی براش نداشت همش نگرانی استرس نه ...

ان شاالله ، مامان منم خیلی مظلوم بود، خدا رحمتشون کنه

ممنون اوف بخدا اینقد دوست داشتم بدونم الان چیکار میکنه دوسه ماه اول خیلی خیلی سخت بود همش فکرمیکردم ...

میفهمم. ما نگران اونا و اونا دعاگوی ما. چقدر دلم تنگه خدا. مادر من تو اوج مظلومیت رفت هیچکدوم کنارش نبودیم تو آی سی یو و به بدترین شکل دچار حمله آسم شد بمیرم براش

هیس! ایرانیها فریاد نمی زنند....