2777
2789
عنوان

مامان😢

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 53 پست

هیچ جا خونه ی مادر نمی شه، هیچ محبتی به پای محبت مادر نمی رسه ، بعد مادرم خیلی تنها شدم ، مامان حلالم کن 😢

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم. ما نگران اونا و اونا دعاگوی ما. چقدر دلم تنگه خدا. مادر من تو اوج مظلومیت رفت هیچکدوم کنارش ...

مطمئن باش جاش خوبه ، ماییم که بهشون محتاجیم ، چشم خیرشون دنبالمون باشه و دعاگومون باشن ، من که فرصت جبران محبتاشو پیدا نکردم، خدا براشون جبران کنه، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

میشه لطفا برا شادی روح مامانم و دخترم صلوات بفرستید،ممنونم🙏🏻🌸دخترمو خدا ۹۸/۱/۱ سالم و سلامت بهم عیدی داد و ۹۸/۱/۳ ازم گرفت و برد پیش خودش(پرشک قانونی علتشو رفلاکس شیر اعلام کرد )، اسمشو سالی گذاشته بودم فک کردم مث معنی اسمش عمرش طولانی میشه اما اینجور نشد...خدایا آدما هم به هم عیدی میدن پس نمیگیرن چه برسه به تو که خدایی، حکمتتو شکر...
میفهمم. ما نگران اونا و اونا دعاگوی ما. چقدر دلم تنگه خدا. مادر من تو اوج مظلومیت رفت هیچکدوم کنارش ...

وای چقد شبیه مامان من

منم مامانم تو بیمارستان فوت شد اونم بخاطر ریه هاش 

واینکه مامان من تو مسافرت فوت شد شهر دیگه ایی بود وقتی رفت فکرشم نمیکردم چند روز دیگه جسم بی جانش رو برام میارن حتی حسرت خداحافظیش موند بدلم کاش حداقل شهر خودمون بود بیمارستان میرفتم پیشش

وای چقد شبیه مامان من منم مامانم تو بیمارستان فوت شد اونم بخاطر ریه هاش  واینکه مامان من تو م ...

عزیزم ، من رفتم پیشش رو مبل نشسته بود ، شام خوردیم گفت من نمی خورم ، چون مادرشوهرم باهامون بود ظرفا موند گفتم مامان دست نزن فردا میام میشورمشون ، ساعت ۱،۲ داداشم زنگ زد به شوهرم گفت مامان فوت شده، نگاه آخرش یادم نمیره...😢مامانی دلتنگتم ...

خدا رحمتشون کنه. 

ممنون عزیزم ، روح مادر شما و مادر همه دوستان و مادر خودم شاد