2777
2789
عنوان

دیدین شوهرم چی بهم گفت😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 411916 بازدید | 2928 پست

اون زنا در حد لاس زدنن که همه مردا لاس رو میزنن شک نکن 

حالا تو رفتی در مغازه دیدی 

باقیه هم بگن نه ندیدن وگرنه همه مردا لاس میزنن 

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا اینهمه استارتر رو راهنمایی میکنیم عین خیالش نیس اخر کار خودشو میکنه از نظرات ما هم استفاده نمیکنه پس بهتره صحنه رو ترک کنین😐

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
میتریم عکسم و بذارم با مقنعه و چادر چندین بار گذاشتم تاحالا همه گفتن بدون ارایش قشنگم ولی چرا شوهرم ...

واي قلبم درد گرفت از ناراحتي نميتونم بيشترشو بخونم

خدا صبرت بده همين

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
لطفا پست اولمو بخونین تا بگم امروز چی گفت بهم😔 دیگه اشتی کردیم و هرچند یکم سنگیم هنوز ولی امروز گف ...

چه غلطااا....تازه به دوران رسيده....شما محلش نده از قديم گفتن ميمون هرررچي زشتتره حرفش بيشتره.

اتفاقا همین میخواستم ازت بپرسم که چیزای دیگه هم میفروشه یا ن. شوهرم شاید تهران قرار باشه بره سرکار آ ...

م هروی بلوار پناهی نیا مزون گرلز رووم

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

من همیشه مقنعه   ساق وست مشکی

شلوار پارچه ای راسته البته شوهرم میگه راسته نیست😐گشادهههه

حالا میخام کتان بخرم چ رنگی؟؟

اینهمه فیلم و کلک و دروغ تا کجااااااااااااااااااااا

بگو تيپم و عوض كنم توروهم بايد عوض كنم😒😒😒😒😒🙄😐

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
بلد نیستم بخدااا دوستم میگه مث کلفتا میپوشی همیشه مرتب و تمیزم وارایش کمی دارم ولی شوهرم ابدا خوش ...

من نمیفهمم بابا شما ماهواره نمیبینی چجوری لباس میپوشن اینستا نداری ست لباس نمیبینی بانو برای حفظ زندگیت و رابطت یه کاری بکن تو پست اول ک گذاشتی حس بدی ب رفتار شوهرت و واکنش دوستش داشتم ان شالله ک اشتباه میکنم ولی جالب بود گفتی مث چشمام اعتماد دارم 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
من همیشه مقنعه   ساق وست مشکی شلوار پارچه ای راسته البته شوهرم میگه راسته نیست😐گشادهههه حالا ...

کتان نه لی بخر

شیک تره

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤