ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا اینهمه استارتر رو راهنمایی میکنیم عین خیالش نیس اخر کار خودشو میکنه از نظرات ما هم استفاده نمیکنه پس بهتره صحنه رو ترک کنین😐
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭
بلد نیستم بخدااا دوستم میگه مث کلفتا میپوشی همیشه مرتب و تمیزم وارایش کمی دارم ولی شوهرم ابدا خوش ...
من نمیفهمم بابا شما ماهواره نمیبینی چجوری لباس میپوشن اینستا نداری ست لباس نمیبینی بانو برای حفظ زندگیت و رابطت یه کاری بکن تو پست اول ک گذاشتی حس بدی ب رفتار شوهرت و واکنش دوستش داشتم ان شالله ک اشتباه میکنم ولی جالب بود گفتی مث چشمام اعتماد دارم
امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
من همیشه مقنعه ساق وست مشکی شلوار پارچه ای راسته البته شوهرم میگه راسته نیست😐گشادهههه حالا ...
کتان نه لی بخر
شیک تره
زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤