2777
2789
عنوان

دیدین شوهرم چی بهم گفت😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 411974 بازدید | 2928 پست
نه تهران نیستم. عادت ندارم اینجوری بگردم😄😅چادری تشریف دارم⁦☺️⁩😉

اهان😀😀😀 خب چادری باشی!

کفشاش قشنگه،شومیزاش خوبه،روسریاش خوبه،کیف دستیاش عالیه!

من خانم محجبه عم دیدم ازش خرید کردن

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖

من هميشه به اونايي كه شوهراشون به خودشون ميرسن ميگم حتمااا شمام به خودتون برسين بخاطر زندگيتون، دختر خاله منم همينجور بود و چادري الان چادري رو گذاشت كنار و يه تيپ باحجاب و خيلييي شيك با مانتو و روسري هاي رنگي ميزنه خيلي عالي شده زبون شوهرشم لال شده

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این؟؟؟ این تیپ؟؟؟ دستت درد نکنه دیگه😒😒 میگه خیلییییی افتضاح بودن! خفن بودن با افتضاح بودن فرق دار ...

خب آحه به نظر من همین هم افتضاحه

خشتک شلوارش هم معلومه.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
دقیقا چند نفر با همین خفن بودنشون استاسر رو بهم ریختن

استارترو شوهرش بهم ریخته. شما نمیتونی جلوی خانومای دیگرو بخاطر حال خودت بگیری. چشمارو کنترل کنن. نمیتونن زبونو کنترل کنن

@logico2 لطفا کانالمونو حمایت کنید 
چرا تو‌ خونه خوب نمیگردی؟

بلد نیستم بخدااا

دوستم میگه مث کلفتا میپوشی

همیشه مرتب و تمیزم وارایش کمی دارم

ولی شوهرم ابدا خوشش نمیاد همیشه میگه.بارها گفتم خودت برام بخر ولی میگه وقت ندارم

اینهمه فیلم و کلک و دروغ تا کجااااااااااااااااااااا
اهان😀😀😀 خب چادری باشی! کفشاش قشنگه،شومیزاش خوبه،روسریاش خوبه،کیف دستیاش عالیه! من خانم محجبه عم ...

اتفاقا همین میخواستم ازت بپرسم که چیزای دیگه هم میفروشه یا ن. شوهرم شاید تهران قرار باشه بره سرکار آدرسش بوگووو بهم میرم😍

بچم سقط شد😔 💔 میشه دعا کنین برام اگه صلاح خداونده یه بچه سالم بهم بده😢
خب آحه به نظر من همین هم افتضاحه خشتک شلوارش هم معلومه.

اهاااااا بنظر شما!

اما بنظر من خیلیم خوبه😎

تازه استارتر هم‌گفت! تیپشون افتضاح بوده

این ی نمونه امروزی و متوسطه! افتضاح ندیدین شما😒

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
اهاااااا بنظر شما! اما بنظر من خیلیم خوبه😎 تازه استارتر هم‌گفت! تیپشون افتضاح بوده این ی نمونه ا ...

دیگه لخت بگردن ایرانیا سنگین ترن والا

زندگی مثل یه آینه ست ،اگه به روش بخندی به روت میخنده!😊👌💫خدایا شکرت واس این معجزه خوبت خوش اومدی ب زندگیمون😍برای تمام کسایی ک این حس نابو تجربه نکردن از ته قلبم از خدا میخوام ک هر چه زودتر این حسو تجربه کنن❤
لطفا پست اولمو بخونین تا بگم امروز چی گفت بهم😔 دیگه اشتی کردیم و هرچند یکم سنگیم هنوز ولی امروز گف ...

اخه با مقنعه رفتین پاساژ .وقتی شوهرتون انقد ب روزه شما چرا سعی نمیکنین ب روز و خوب لباس بپوشین اخه 

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
2790
2778
2791
2779
2792